Tuesday, July 31, 2012

Metrojaya Warehouse Sale 2-6 Aug 2012 @ PICC (Putrajaya International Convention Centre)


 Jom Shopping Raya!!^^

barang branded murah murah...
tahun lepas pergi, memang sangat best walaupun ramai sangat orang..
kata orang, lautan api pun sanggup di renangi kann..hikhik
tak beli pun takpe, janji dapat datang tengok..
cuci cuci mata..kehkehkeh
jom shopping!!
^^
 
 

 Metrojaya Warehouse Sale
 PICC
(Putrajaya International Convention Centre)

 2-6 Aug 2012
11am-9pm



 ^^


Wednesday, July 25, 2012

Jom Beli Barang Raya @ Putrajaya 2012



Assalamualaikum....

Bagi mereka yang nak shopping raya awal, 
walaupun hari ini baru 5 hari berpuasa..hehe
boleh lah kunjungi ke karnival Jom Beli Barang Raya di Putrajaya
bermula hari nie sampai ahad.

 sekejap je rasa..
tahun lepas efa terlibat sebagai pempamer karnival nie
tahun nie dah kerja, jadi pengunjung pulak...hehe
 



Jom Beli Barang Raya@PUTRAJAYA

25-29 Julai 2012
 10.00 pg-10.00 mlm

Presint 2,
Tapak Parkir Bersebelahan Bahagian Perumahan, 
Kementerian Kewangan





*selamat hari raya*
ehh??

^___^
 

Friday, July 20, 2012

Salam Ramadhan Al-Mubarak!



 
 puasa dulu, baru raya ^__^
 semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini.
dan semoga bulan Ramadhan kali ini lebih bermakna buat kita semua..
"ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna,
agar dapat ku lalui dengan sempurna" 
.
.
.
di kesempatan ini, 
efa ingin mengucapkan 
salam Ramadhan Al-Mubarak buat semua.. 
ampun maaf di pinta andai ada salah silap..
selamat menjalani ibadah puasa dengan sempurna..
puasa, jangan tak puasa tau..hehe
.
.
 
.
.
jom tingkatkan ibadah di bulan mulia ini. ^^
.
.
 
 ^^

Monday, July 9, 2012

NTV7 Feel Good Run 2012 ^^


Ahad, 08.07.2012 yang lalu telah berlangsungnya "Feel Good Run 2012" anjuran NTV7 di Sri Pentas, Bandar Utama. kesempatan diri ini untuk terlibat dalam aktiviti ini di saat saat akhir membuatkan diri ini "Feel Good" sentiasa sepanjang hari...hakhakhak..

Ramai artis yang terlibat, antaranya Naz, Daphne Iking, Vanida Imran dan ramai lagi....

bersama Naz & Daphne Iking.. ^__^

BoBoiBoy pun adaaa... n___n
bersama kawan baik..hikhikhik 

 kategori feel good run 2012:
·         Feel Good Run - 7km
·         Run with Celebrities - 3km
·         Costume Fun Run -  3km
·         Kids Run - 700m

Agak-agak efa join kategori mana??hehehe sebenarnya efa tak lari punn... jalann je...lepas tu, tangkap tangkap gambar...hahaha.... walaupun penat berjalan, tapi seronok tengok ramai orang join feel good run...aktiviti yang sangat bagus untuk semua rakyat Malaysia..hikhik  ^^


 kategori kanak-kanak 700m..

manusia manusia sihat... ^^

runner of the year...hehe

Super Awesome Runner?? LIKE..!!hihihi 







sekian, thanksss ^^
  

Sunway Lagoon ^



Assalamualaikum....


Di mulakan dengan Bismillahirrahmanirrahim.. semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini. Sabtu lepas, 07.07.2012, efa and the geng telah berhibur bergembira bersuka ria dengan hati dan badan yang gagah di Sunway Lagoon! hehe.. 

Kalau di hitung dengan jari, ini merupakan kali pertama efa pergi sunway lagoon..hihi bersama adik-adik tersayang, jiran tercomel, dan kawan gaduh masa belajar..haha ^^

mempersembahkannnn ^^


sampai je, terus breakfast KFC.. u__u


Lepas breakfast, terus tukar baju, simpan beg dalam loker dan terus mandi... best gila main air berendam menyelam sambil minum air..hihi paling best main benda nie....

 air dalam tempayan atas tu akan jatuh bila dah penuh..
seronok sangat bila ramai-ramai tunggu air jatuh kat bawah tuu..
semua orang suka dan yang paling excited tunggu air tu jatuh adalah my jiran, Dayah..nampak sangat muka bahagia...hahaha  

Masa mandi takde gambar sebab camera simpan dalam loker. lepas dh siap mandi, tukar baju, sebelum balik baru bergambar-gambar...

sesi menggedik bersama Atiqah n___n

tak sah kalau tak tangkap gambar dengan itik nie..hihi

 harga tiket masuk Sunway Lagoon.. 

anda boleh buat pilihan sama ada nak ambil balik deposit RM10 atau pun tukar dengan jam tangan comel ini dengan wristbands tanpa menambah  sesen pun..hehe 

sebelum pulang, kami makannnn duluuuu.... ^^

The chicken rice shop Sunway piramid

bersama adik adik tersayangggg ^^

 rezeki kami....Alhamdulillah... ^^

muka orang lapar...hikhikhik
keadaan selepas.. =_=

sebelum balik, bergambar dengan Twisties gergasi ini dulu ye... ^^


percutian tamat dengan hati yang gembira 
dan penuh bunga bunga cinta....hehe




-sekian, terima kasih-
^__^ 

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog