Tuesday, September 25, 2012

Austin Steak House, Bandar Baru Bangi

 


hye..hye..hello hello....selamat menjamu selera :)
anda akan di jamu dengan hidangan gambar makanan yang menarik lagi lazat dalam entry nie..
untuk cuci mata anda semua... mempersembahhhh kannnn....hehehe

17 sep 2012. 8.30 pm
kami sekeluarga dinner di 
Austin Steak House yang terletak di seksyen 7 Bandar Baru Bangi.
hari tu merupakan my mom's birthday... so, kira meraikan laa..hehe lagi best dinner nie di sponsor oleh seorang jutawan...hihihi thanksss Kak Aisha sebab belanja kitorang semua :) *hug*

minggu lepas busy giler sampai tak sempat nak update cerita nie..harap masih belum terlambat..hehehe

Kitorang 1st time makan kat Austin Steak nie.. not bad laa.. deco dalam tu cantik.. motif pekan koboi sgt.. sampai kat lampu pun ada topi koboi..sweet je..hihi  
restaurant nie pernah masuk rancangan Jalan Jalan Cari Makan TV3..

malam tu masa tengah tunggu order, tiba-tiba je blackout... owwhhh...potong stimmm betul...
dalam masa 30 saat tiba-tiba ada sorang staff datang bawak kek bernyala lilin... owwhh...rupanya ada surprise untuk group chinese meja sebelah kitorang.. celebrate birthday... ingatkan nak bawak untuk my mom..hehehe kebetulan sama pulak..tapi kitorang awal-awal dah potong kek kat rumah...hihihi *__*


antara makanan yang di oder..




 Chicken Golden Blue RM 10.90..
rasanya ini yang paling best sebab dalam ayam tuu ada cheese :)


MENU & HARGA






sekian, terima kasih.. 
^__^


Thursday, September 6, 2012

Pakej Legoland Malaysia



~Day Trip to Legoland~

  1st Trip: 29 Sept 2012
  
Harga Promosi  !! 

RM 180.00 dewasa
 RM 150.oo kanak-kanak (3-11 tahun) 
PERCUMA (2 tahun ke bawah)


   **Pakej termasuk:
-Pengangkutan dari KL/Putrajaya-Legoland-KL/Putrajaya
-Tiket masuk ke Legoland

*min 35 pax



untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
03-8890 5368 (office hour)
019-9767971 (miss efa)
email: efanurjannah@gmail.com


^^ 
 

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog