Friday, June 13, 2014

PAKEJ PERCUTIAN KE USS 2014 [UNIVERSAL STUDIOS SINGAPORE]



^_^
PROMOSI SAH SEHINGGA HUJUNG TAHUN 2014
BOLEH PERGI PADA BILA-BILA MASA :)


**terhad, selagi stok masih ada
Pakej Sehari di USS

Dewasa RM205 (13-59 tahun)
Kanak-Kanak RM165 (4-12 tahun)

Pakej Termasuk:
Tiket masuk ke Universal Studios Singapore
pengangkutan dua hala:
Danga Bay-USS
 (Seat in Coach return transfer) 

*Departure time 
from Danga Bay:
From JB      : 8.00 am
From USS  : 7.00 pm

****************************************
Pakej 2D1N JB-USS

Dewasa RM305 (13-59 tahun)
Kanak-Kanak RM255 (4-12 tahun)
*min 2 orang per trip

Pakej Termasuk:

Penginapan 1 malam di Hotel Grand Sentosa,JB
Sarapan Pagi di hotel
Tiket masuk ke Universal Studios Singapore
pengangkutan dua hala:
hotel-USS-hotel


****************************************
Pakej 3D2N JB-USS

Dewasa RM365 (13-59 tahun)
Kanak-Kanak RM295 (4-12 tahun)
*min 2 orang per trip

Pakej Termasuk:

Penginapan 2 malam di Hotel Grand Sentosa,JB
Sarapan Pagi di hotel
Tiket masuk ke Universal Studios Singapore
pengangkutan dua hala:
hotel-USS-hotel

****************************************
CLICK LINK:
Link: 2D1N USS TRIP
 Link: 3D2N USS TRIP
 Link: FEEDBACK & SENARAI PELANGGAN
 Link: FACEBOOK
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selain Pakej USS, EFA NUR ENTERPRISE juga ada menyediakan:
-Pakej Legoland
-Singapore Tour (by van)
-Tiket SEA Aquarium
-Tiket Adventure Cove Waterpark
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Untuk booking,boleh email details berikut ke:
efanurjannah@gmail.com 

Nama           :____________________
  No IC           : _____________________
 No hp           :____________________
tarikh pergi   :____________________
  jenis pakej    :____________________  
 jumlah pax   :______________

bayaran secara fund transfer/bank in ke acc CIMB & MAYBANK:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

untuk maklumat lanjut boleh hubungi:
EFA NUR ENTERPRISE
                         Call/SMS              : 019-9767971 (miss efa)
WhatsApp only     : 017-6843821
                                  Email                    : efanurjannah@gmail.com
               Website                 : http://efagurlz.blogspot.com/
                   Instagram            @efanur_enterprise




click
EFA NUR ENTERPRISE  (002203213-T)



PROMOSI:
PERCUMA
  10dolar Meal Voucher &  5dolar shopping voucher
​dengan setiap pembelian pakej USS sehingga April 2014
**hanya sah untuk dewasa sahaja:)
terima kasih 
^^

199 comments:

Belog PenaMaya said...

salam efa. ada package utk KK for dec 2013? bleh bg quotation. jiemie87@yahoo.com

Efa Nur said...

wslm..okey. nanti efa email details ye..
thankss :)

Tembikai Laici said...

Salam Effa...

Ada buat pakej ke Jogja takk?

Tembikai Laici said...

Salam Effa...

Ada buat pakej ke Jogja takk?

Efa Nur said...

Tembikai Laici: boleh bagi email?
atau email efa ke

alnile_putrajaya@yahoo.com

terimah kasih :)

syiera said...

salam.sis, pakej uss utk 1 hari xbuat ke?

Efa Nur said...

wslm syiera :)
ade pakej uss 1 hari, tiket uss+pengangkutan 2 hala putrjya-JB-USS minimum 8 org.. kalau nk pakej 1hari boleh email efanurjannah@gmail.com ye..

thankss dear :)

mie said...

kalu yg dari luar kl mcm mana yer?

emma said...

Mmg wajib 8 org ke...kalau dlm 5 org jek..xleh harga lain ef

Efa Nur said...

emma: boleh kalau 5 orang, tapi harga mahal sikit :)

Anonymous said...

Hai Efa..

boleh bagi i quatation untuk ke USS pakej 2013 ni,(2days & 1 night)

tapi not from putrajaya..from sek 16,pj..dalam 30pax dewasa..then, transpotaion by bus kn?

email me to syakila@ldsb.biz.

much thanks for ur attention

Efa Nur said...

dear syakila, thanks for your request :)

nanti efa email quotation ye.. tq :)

Menjual Lesen Original untuk software / perisian said...

SALAM EFA...

Dari putrajaya tu naik transport apa yer? van persiaran ke?

Jika 3h2m lak berapa?

Emel : zalipunb@gmail.com

Efa Nur said...

wslm zali :)


efa dah email details ye..

terima kasih :)

CeKeLat mAniS said...

nak tanya, ada buat pakej ke krabi island tak?khusus utk backpackers ni. anggaran dlm 3-4 org.plisss emel sy ok!
akuxinca@gmail.com

Anonymous said...

Salam, saya nak buat lawatan ke singapura untuk kelas saya seramai 70 orang. Kami ingin melawat National University of Singapore dan Seameo Regional Language Centre. selain itu, kami juga ingin melawat USS. Masa lawatan mungkin 3H2M. sila email fatihahtesl9@gmail jika pihak tuan berminat. tq.

Anonymous said...

salam .. efa pakej nie sampai hujung tahun kew?

email:nurulsaggitarius_89@yahoo.com

Anonymous said...

Salam efa, nk tanya melawat ke legoland tu mknanya masuk legoland ke? Tiket bli sndri ke ape? Lepastu bertolak dr putrajaya tu kalau 8 org naik ape ye? N bile selewat2nye booking sebelum pegi? Bole email ke fareha_mn@yahoo.com. Tq!

Siti aishah said...

pls email me full pakej untuk 2 org ke uss singapore n pulau tioman untuk bulan mac ni .. tqvm =)

Anonymous said...

salam cik efa..blh sms no hp d 0199676084..regarding ussr trip

Amal Sweeto said...

salam... pakej ni sampai bila? saya nak pergi utk 5org dewasa. nak detail for this pakej. email saya please, amalinam@gmail.com . thanks :)

eelobor said...

Berminat....nti i call u

TyQa said...

Hi,
Ade x pakej 3D2N + USS utk 7 org bln ni?
Tlg reply ASAP...
Thanks..

Anonymous said...

salam efa..
Akk nk g USS cuti skolah 23-25hb march ni. nk duduk hotel kat JB (3 bilik, preferred bilik berdekatan sb ank2 dan kalau blh dpt bilik attach lg bagus). akk nk g USS tu 24hb march. jumlah org - 7 org dewasa, 5 kanak2. (email - itik375@yahoo.com)

K Yana

Efa Nur said...

efa email k.. tqq :)

Anonymous said...

Hi efa , sy berminat utk ke uss pada 27 -29 mac 2013

Dewasa -3
Kanak2 - 4 org

Nak 2 bilik (attach room), dan pass ke uss(express pass). Ple email the quatation to saraiqhwan0403@gmail.com. thanks!

Anonymous said...

salam efa...sy nk ke USS 7april nie...utk 2pax...pakej2D1n...enail cera_chasez@yahoo.com
tq

norlini said...

norlini@pmm.edu.my

salam efa..mohon htr quotation ke uss+accomodation di jb dan mkn mlm di jb utk 20 dewasa,17 kanak-kanak..mohon bas dr melaka ke jb dan uss..

Quotation 2 pulak campur jalan2 di singapore

Anonymous said...

salam. akak nk qoutation 3h2m ke spore + uss utk 2 dewasa 2 child..cuti sekolah ni...23-25hb mac ni ..plz ASap yr..tqvm nasdienaqil@gmail.com

Nadiah Sokri said...

Efa, boleh tolong email quotation pakej 2hari 1malam from Bangsar x? Nak pergi 23 & 24 hb ni.. 4 org dewasa.. emailkan ke nadiahsokri@yahoo.com..

Nadiah Sokri said...

Efa, bole tolong emailkan quotation utk 2hari 1 malam siap hotel n transportation from Bangsar ke uss. Nak pergi 23 & 24hb ni.. Utk 4org dewasa.. email : nadiahsokri@gmail.com

Anonymous said...

Assalammuaikum. Sy nak tanya pakej ke USS ni termasuk dgn bilik sekali ke? Sy nak pergi pd 25hb ni utk 2 dewasa 2 kanak-kanak. Masih ada kekosongan lg x? Tq. Tlg email ke nor_hayani@yahoo.com

Sunah Sakura said...

tu diaaaaaaaaaaaaa....da daftar syarikat da adik akak sorang ni! mantapppp! moga berjaya dik!

Efa Nur said...

kak sunah, TERIMA KASIH byk2!! :)

Noor Azuani Binti Riduan said...

salam kak efa.. saya just nak tau.. pekej 2h1m pegi singapore tu skali ngn tiket masuk universal studio kan.. So yang dalam2 tu guna duit sendiri la kan..??

Efa Nur said...

Dear Noor Azuani:
wslm.. :)
pakej 2D1N sekali tiket uss..
kat dalam uss tu cuba perlu sediakan duit makan n shooping sahaja :)

terima kasih :)

ashbiesofiany said...

salam, mohon emailkan senarai harga utk trip ke USS 3d2n utk rombongan cik kiah (huhuhu group puspanita) beserta harga utk kanak2 skali ye..tq
email : asyurowati@jpw.gov.my

Syazwani Ghazali said...

salam efa. mohon emailkan detail ke uss pada tarikh mungkin 2 minggu dari sekarang. untuk 4 orang dewasa.2d1n. kalau boleh saya nak detail kedua-dua pas biasa ke uss dan express. tq.
email : ohwani25@gmail.com

Efa Nur said...

ok..efa email k.. thankss :)

Anonymous said...

salam dik..kalo nk beli tiket uss shj blh?

Efa Nur said...

wslm..boleh..jika tiket uss sahaja dewasa RM180. kanak2 RM140.

tq :)

Cik Nad said...

slm,efa.kalo pakej tour city singapore 1 day,then 1 day kt uss ada x?percutian 3 hari 2 mlm.menginap di jb.

Cik Nad said...

slm,efa.pakej 1 day tour singapore city,then 1 day di uss ada x?prefer menginap di jb.percutian 3 hari 2 mlm.

Anonymous said...

salam kak..
kalau nk beli ekspress tket rm brpe erk?akak der jual x?
thanksss...

Efa Nur said...

wslm dear :)
akak ada jual tiket express pass.. :)

email akak dulu ye.. efanurjannah@gmail.com

tq dear :)

cik meow meow said...

kak efa..bg detail tok ke uss 1 day..

MISS RARA said...

Dear, pakej ni sah sampai bila? end of 2013 or 30 june 2013 ?

MISS RARA said...

Dear, pakej ni sah sampai bila? End of 2013 or 30 june 2013?

Efa Nur said...

dear Miss RARA, pakej nie sah sampai hujung tahun 2013..

cuma yang super promo RM10 sahaja sah hingga 30 june :)

terima kasih :)

Anonymous said...

salam Efa Nur.
Saya Raihan

saya dan kawan-kawan nak ke USS Singapore pada 01/06/2013-02/06/2013.
Boleh sendkan quotation pada emel saya. ahmadraihan89@yahoo.com.

thanks..

Efa Nur said...

wslm en.raihan :)

efa dah email quotation tersebut ye..
terima kasih :)

Anonymous said...

Salam.

Beri quotation utk 2 dewasa 3 kanak-kanak. 25 till 27 mei 2013. Ke USS on 26 th mei. Nak promo meal 3 set juga. Email ke nafidahasan@yahoo.com

Efa Nur said...

wslm dear :)

efa dah email ye..terima kasih :)

Anonymous said...

Salam Efa..
Boleh bg details lengkap pakej 3D2N ke USS untk 2org..kami cadang nk g 17 oct 2013 nie..kami xberapa fhm sngt la bc entry Efa..al maklum la kami baru nk berjinak2 jd backpackers..heeeee
(email- musicmania0011@gmail.com)

Efa Nur said...

wslm dear :)
efa dah email details pakej 3D2N ya..

terima kasih :)

ellysiah justin said...

nak quotation utk 3 org..plan nk pg 13-15 sept 2013, hotel 3day 1 night, ticket ke uss n transport dr hotel ke uss (pergi n balik)..email ke justinellysiah@yahoo.com..tq

Efa Nur said...

Dear @ellysiah, efa dh email quotation tersebut ye..

terima kasih :)

Ita_comel said...

As salam..boleh Efa email quotation utk USS 2 day 1 night dari Bandar Baru Bangi atau Putrajaya utk 3/4 org.
Email saya: Mahsitah.Manan@ap.sony.com

Ita_comel said...

As salam..nak quotation utk 3/4 org..plan nk pg Dec 2013, hotel 2day 1 night, ticket ke uss n transport dr hotel ke uss (pergi n balik) dari Bandar Baru Bangi/ Kajang/ Putrajaya. Email ke Mahsitah.Manan@ap.sony.com. Tq


Ita_comel said...

As salam.. nak quotation utk 3 atau 4 org org..plan nk pg Dec 2013, hotel 2day 1 night, ticket ke uss n transport dr hotel ke uss (pergi n balik) dr Bangi/ Kajang/ Putrajaya..email ke Mahsitah.Manan@ap.sony.com.
TQ

Efa Nur said...

wslm dear @ita_comel :)
efa dah email quotation ya.. terima kasih :)

Miss Enigma said...

kekpah, let me know ye if nak organize trip pegi Brunei. org teringin la nak gi Brunei, serius :)

Efa Nur said...

@miss enigma: kalau serius sila email butiran ye,nk g bpe org?
nti kekpah try arrange..
tp btl2 serius ke nie? cm xcaya jew...hihihihi

zee aze said...

salam, saya azi ... nk g USS im from putrajaya 2 pax je dlm next week 9-10/6 ...2D1N how much? email kt saya zeeazie@rocketmail.com

Efa Nur said...

wslm dear @azee aze.. :)
efa dah email details ye.. terima kasih :)

Anonymous said...

Salam efa... Sy zura dr sg besi... Nak quotation ke jb/uss utk 3h2m... Utk 2 org... Transport dr kl sy pegi sendr, cuma hotel, transport ke uss dr hotel je yg sy nk tahu.... Date 28-30 jun 2013..
zura_dayat1703@yahoo.com.my

Efa Nur said...

Dear zura, efa dh email details ye :)
Terima kasih... ^^

mrs awin said...

Dear efa..akak ade sms efa tuk pakej 2 org ke uss untuk 3h2m then datenya 4-6 july ni..akak dri kl transport sendiri..ni email akak awin.lawin@gmail.com..

mrs awin said...

Salam efa..akak ada sms tuk pakej 2 org ke uss utk 3h2m tarikh 4-6 july ni..akak dri kl transport sendiri..ni email akak k awin.lawin@gmail.com

Anonymous said...

Efa..

Klu utk bulan 12 nnt.plz emel quote ya
ernu85@yahoo.com

Efa Nur said...

dear, efa dah email details ye..
terima kasih :)

gentolady said...

salam efa,boleh email quotation x utk pakej ke uss + city tour dari KL/PJ..utk 5pax..kalau without hotel boleh ke?kalau boleh bagi sekali quotation with/without hotel la..TQ..

PLAN 14-16/9/13..
email:n_hazwanie@yahoo.com

Efa Nur said...

dear hazwanie, efa dah email detail k..tqq :)

zuliza said...

salam..
mohon sebut harga bagi pakej utk 25 org dewasa dan 13 kanak-kanak. pakej termasuk penginapan di JB, private transport dari JB hingga pintu masuk USS,lawatan sekitar singapore dan SEA Aquarium.

Harap dapat beri diskaun dan harga terbaik.

hubungi saya : cadeecasey@gmail.com
tq.

Efa Nur said...

dear zuliza, efa dah email details pakej tersebut yaa..
terima kasih :)

ain faizah said...

Salam saya nk tahu harga untuk 3d2n..pakej uss n singapore tour..klau bole nk stay kt jb..
Email:ainfaizah@gmail.com

ain faizah said...

Salam saya nk tahu harga per pax utk pakej 3d2n..pakej uss n singapore tour..klau bole nk stay jb..
Email : ainfaizah@gmail.com

ain faizah said...

Salam saya nk tahu harga untuk 3d2n..pakej uss n singapore tour..klau bole nk stay kt jb..
Email:ainfaizah@gmail.com

Wani said...

Assalam...
sy dh booked hotel di singapore utk 3 hari 2 malam...sy bercadang untuk ke USS and melawat tmpt sekitar...ada price x for entrance USS and melawat tmpt sekitar?

Efa Nur said...

wslm wani dear :)
boleh bagi email atau contact number untuk dihubungi?
efa akan terangkan lebih details untuk pakej uss :)
atau boleh email ke efanurjannah@gmail.com

terima kasih :)

soo ai said...

salam. boleh tak bgkan quo utk ke USS 3d 2n utk 3 org dewasa... plan nak pergi on 14, 15 & 16 sept depan.. and bilik hotel tu 3 org 1 bilik ker? emel soo.suhaili@gmail.com

Efa Nur said...

wslm dear soo ai :)
efa dah email details ya.. terima kasih :)

mrdhiyaz said...

Aslkm. Boleh email sy berape pakej utk 2 org dewasa ke uss n sea aqua sentosa 3d 2n 26 oktober 2013 dari kl. Malas nak bawak kete ke jb. Tq
eee.gold_81@yahoo.com
eomom08@yahoo.com

mrdhiyaz said...

Aslkm. Tolong email sy berape pakej utk 2org dewasa ke uss n sea aqua 3d 2n 26oct 2013 dari KL. Malas nak drive ke jb. Tq
eee.gold_81@yahoo.com
eomom08@yahoo.com

Efa Nur said...

dear mrdhiyaz, efa dah email details ya..
terima kasih =)

NoorAziLAh SaMuRi said...

salam,tiket utk januari 2014 berapa RM?sy nak booking uttk 20 org.

Efa Nur said...

wslm dear @NoorAziLAh SaMuRi,
boleh bagi email address? efa send by email k..
terima kasih :)

aLi + sHa + aFiQaH said...

as salam effa,

awk ada sediakn van utk ke uss skali ngan tiket masuk x...

klu ada leh email sy s_ariesya@yahoo.com

aLi + sHa + aFiQaH said...

as salam effa boleh email sy van n tiket ke uss x.. email s_ariesya@yahoo.com

Efa Nur said...

wslm dear :)

efa dah email details k..
terima kasihh ^^

fae said...

Asslm
Efa bleh tak email quotation pergi USS balik hari 2 dewasa 2 kanak2 (9thn n 11 tahun). Untuk kanak2 ada had ketinggian tak?

eza_rieza@yahoo.com

Efa Nur said...

wslm dear :)
efa dah email details pakej ya..
terima kasih :)

Zara said...

Salam. Boleh email quotation untuk Company Trip 3D2N dr KL-USS Singapore utk 40 org dewasa & 8 kanak-kanak termasuk penginapan, makan & transit ke alamat email hr.sabintang@gmail.com. Terima kasih.

Efa Nur said...

dear zara, efa dah email details ya,
terima kasih :)

zaza asfha said...

Salam..efa.. nk pegi uss 28-29/09/2013 ni..utk 2org dewasa.. boleh emelkan quotation x..? :)
emel : zazaasfha@yahoo.com

Efa Nur said...

wslm dear zaza :)

efa dah email details k.. terima kasih :)

mamalyssa said...

Salam Efa
saya berminat dengan tiket pass sehari pada 29hb sept.2013 untuk 2 org dewasa dan 1 kanak-kanak. cara2pembayaran dan untuk collect the ticket tu mcm mana? pengangkutan? pls pm nita.haznita@gmail.com

Efa Nur said...

wslm dear :)

efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

azfarakatsuki said...

salam..saya dah email tentang butiran trip...harap dapat respons..

Efa Nur said...

wslm en.azfarakatsuki :)

efa dah reply email ya.. terima kasih :)

Anonymous said...

salam,boleh email quotation untuk trip ke USS untuk bulan januari 2014 bagi 2 dewasa dan seorang kanak-kanak?ni email sy adila_orange88@yahoo.com

erdyla erzuwan said...

Salam,boleh bagi quotation untuk ke USS bagi bulan januari 2014 untuk 2 dewasa 1 kanak-kanak??ni email saya erdylaerzuwan@gmail.com.tq

Efa Nur said...

dear,. efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

Anonymous said...

Salam Efa...pakej utk ke USS 2 nov 2013 - 4 nov 2013 ni ada lagi tak? emailkan quotation utk 2 org...tq - ninie.sulaiman@gmail.com

Efa Nur said...

dear ninie :)

efa dah email details pakej ya..terima kasih :)

Anonymous said...

Salam, Efa.
Saya sedang mencari pakej murah untuk ke USS pada 28hb-November-2013 selama 3 hari 2 malam.

Bertolak dari KL sampai di JB pada malam hari. Bagaimana dengan transportation dari airport ke hotel?

Boleh inbox saya pakej untuk 2 orang. :)

miss_shida86@yahoo.com

Efa Nur said...

wslm dear :)

efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

Anonymous said...

Salam . boleh send email pakej uss + hotel jb utk 4 org from shah alam . n all details . 3d2n from 20/12 to 22/12
Email : cuppy_cake91@yahoo.com (julia)
Kalau boleh asap miss . tq (:

Efa Nur said...

wslm dear julia :)
efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

Anonymous said...

salam efa..email kn pakej 1hari ke uss untuk 2 org pada 18nov2013. tq
nurhazwani_n@yahoo.com

Efa Nur said...

wslm dear :)
efa dah email details pakej ya..
terima kasih :)

masyitah mohamad said...

salam efa.. lau pakej 1hari ke uss utk 4org 8/12/13.. kami dri JB..

shitotrin90@gmail.com

Anonymous said...

salam efa..
pakej ke USS pada 8/12/13 utk 4org.. kami dri JB

shitotrin90@gmail.com

Efa Nur said...

wslm dear :)

efa dah email details pakej ya..
terima kasih :)

liza razalli said...

Salam...boleh email saya tak pakej ke uss utk 2 dewasa dan 2 kanak2

Efa Nur said...

wslm dear Liza Razali :)
boleh bagi email address? nanti efa send details pakej ya.. terima kasih :)

Anonymous said...

Assalamualaikum...efa
saya nak tanya tentang pakej ke uss Singapore.Saya bercadang untuk ke uss Singapore pada awal disember 2013. berapa harga untuk 4 orang dewasa dan seorang kanak-kanak? Kalau pakej 3H2M selain ke USS, ke mana lagi yang akan dibawa melawat di singapura tu? please pm. TQ

Anonymous said...

Assalamualaikum...efa
saya nak tanya tentang pakej ke uss Singapore.Saya bercadang untuk ke uss Singapore pada awal disember 2013. berapa harga untuk 4 orang dewasa dan seorang kanak-kanak? Kalau pakej 3H2M selain ke USS, ke mana lagi yang akan dibawa melawat di singapura tu? please pm. TQ

Efa Nur said...

wslm dear :)

selain pakej uss, efa ada pakej singapore tour.
bagi email address boleh? efa send details pakej ya.. terima kasih :)

Anonymous said...

salam efa. sy nak ke uss utk 2 org shj tp dr melaka. ada x sesiapa dr kl atau melaka by group ke yg boleh kami join...blh bg harga x? tq efa

Efa Nur said...

wslm dear :)
maaf ya, buat masa nie pakej uss hanya ada dari JB sahaja. belum ada group dari Melaka/KL.
boleh bagi email ya untuk lebih details..

terima kasih :)

Anonymous said...

salam efa..ada x pakej ke uss & pusing Singapore skali?nk pegi 14 Dec 2013...penginapan 3 hari 2 mlm..email ke ermasyazana@gmail.com...asap ye..tq

Efa Nur said...

wslm dear :)
efa dah email details pakej uss dan singapore tour ya.. terima kasih :)

Nizam said...

boleh tolong email pakej 2h1m and 3h2m USS dari KL
email saya: miragitsu@yahoo.com

tq

Nizam said...

boleh kasi details @ quotation pakej 2h1m n 3h2m ke USS dari KL
email saya: miragitsu@yahoo.com

tq

Efa Nur said...

en.nizam,efa dah email details ya.. terima kasih :)

Hafiz Hafizol said...

fuyoo... sambutan hanya betul la pakej nie. hehe

ckg ainaa said...

tolong emel untuk 21 dan 22 dec ni untu 2 orang .

siti khadijah said...

salam.. saya nak ty, sy nk ke USS tapi x ada passport. bercadang ke sana dalam hujung dis 2013

siti khadijah said...

salam.... saya nk ke USS pada penghujung bln dis (4 dewasa) tp x mempunyai pasport. mcm mn ek?

Anonymous said...

Salam efa. Bole emailkan quotation 1 day trip by van utk 6 org?
Plan ke singapore 3 Jan 14
-dela-
Email: blueblack_balloon@yahoo.com

HeNRieTTa JoSe said...

menarik nie...efa ada pakej pakej melancong tempat laen x...

Efa Nur said...

wslm dela :)
efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

Efa Nur said...

dear siti khadijah,
jika tiada passport, kena buat dulu ya dear...ataupun boleh buat group passport :)

p/s: kawan2, boleh tinggalkan alamat email ya untuk memudahkan efa membalas sebarang pertanyaan..tq :)

Anonymous said...

Hai effa...nak tanya....pakej ke uss ~aqurium singapore..2 h 1 m......pada 9 dis dan 10 dis..hotel kat jb..untuk 6 dewasa 4 kanak... email saya hairymh66@yahoo.com

Zareda Norman said...

As salam efa. Blh bg pakej 1 dewasa 1 child ke uss termasuk teansport ke uss pada 26 dis. Excluded hotel

Bukhari Mansor said...

Salaam saya cadang nak me USS pada hujung Januari 2014 please bagi quotation 4 adults pakej 3h/2m.

Bukhari

azimin said...

As salam...bminat nk sebuthrga all in pakej round singapore, uss, jpo, legoland and round jb...possible tak utk 3d2n..klau blh, including trnsport dr kl.
Cadangan:31/1/14-2/2/14. Utk: 13d6k.
aziminabdulhamid@gmail.com.

Anonymous said...

Hi Efa, boleh emailkan itenary details utk 3d2n JB-USS?? and package price utk 2014.. TQ!

Email:nhjspeaks@gmail.com

Efa Nur said...

efa dah email details ya :)

terima kasih :)

dayang ramisah said...

salam efa..

boleh email tak utk harga pas sehari USS singapore utk 3 dewasa dan seorg bayi 2 tahun. untuk jan 2013.

TQ.

drbmie@gmail.com

Efa Nur said...

dear dayang ramisah,
wslm...efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

rin said...

boleh tak email harga untuk 1 hari ke USS pada Jan 2014 bagi 3 orang..

TQ

zrlin76@gmail.com

Rin Supu said...

nak tanya pasal pakej 1 hari ke USS untuk 3 orang pada Jan 2014. TQ

zrlin76@gmail.com

Efa Nur said...

dear rin, efa dah email details pakej ya :)
terima kasih ^^

Anonymous said...

hi boleh dapatkn quotation pakej 3h2m dan 2h1m untuk 3 person for january 2014

sarahspie@yahoo.com

Efa Nur said...

hi dear :)
efa dah email details pakej ya.. tqq ^^

Cik Rose said...

hai efa, thanks follow akak, saya dah follow awak balik. ;)

Efa Nur said...

hai cik rose :)
terima kasih ya ^^

Anonymous said...


salam,nak tanya pasal pakej 1 hari ke USS untuk 3 dewasa pada Jan 2014. TQ

nurainna90@gmail.com

Efa Nur said...

wslm dear nurainna :)
efa dah email details pakej ya..
terima kasih :)

Nurul Fateha Khairul Annuar said...

Harga utk pakej 2d1n masih same utk next year ke??

mohd fahmi said...

salam,nak tanya pasal pakej 1 hari ke USS untuk 3 dewasa dan 1 kanak-2 bawah 2 thn pada 1hb feb 2014. Tp saya ada di batu pahat, johor. TQ

fahmi.pamir@gmail.com

mohd fahmi said...

salam,nak tanya pasal pakej 1 hari ke USS untuk 3 dewasa dan 1 kanak-2 bawah 2 thn pada 1hb Feb 2014. Tp saya berada di batu pahat, johor. TQ


fahmi.pamir@gmail.com

Efa Nur said...

mohd fahmi: wslm..efa dah email details pakej ya..
terima kasih :)

Anonymous said...

Salam..nak tany pkej percutian ke USS dan legoland utk 2 dewasa..1remaja umo 14tahun.1kanak2 umo5tahun...1kanak-kanak umo 2thn..nk hotel kat JB dlm 4h 3m...

Efa Nur said...

wslm.. boleh bagi email address? nanti efa details pakej tersebut ya.. atau boleh email terus ke efanurjannah@gmail.com
terima kasih :)

Fisol Napiah said...

salam...saya nak pakej ke uss dan legoland....2 dewasa...4 kanak...umur 14...10....7.....3 thn...dari sg.petani kedah...cuti sek bln 3 nanti...termasuk pengangkutan dari kedah ke johor....
email...chonhero@gmail.com

Efa Nur said...

Wslm Fisol Napiah, efa dah email details pakej ya..
terima kasih :)

Anonymous said...

Salam..blh x email pakej ke uss for 2d1n from nilai.. utk 22 mac 2014 ni..firasuja@gmail.com..tq

Efa Nur said...

wslm.. efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

Farhana Nazwin said...

salam. boleh bg quote utk 2h1m uss untuk 3 orang dewasa dan 4 orang dewasa. nak pergi dalam bulan feb atau mac 2014. tolong emel ke nazwinmusa@gmail.com. tq

Efa Nur said...

wslm dear Farhana Nazwin :)
efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

fadilahismail said...

As salam efa...leh tak anta quote utk masuk uss...penginapan djohor...pgngkutan dr ipoh pegi balik....include mkn mlm. Bilangan org 30 dwasa/5 knk2 bwh12 thn/5 knk2 bwh6thn...(travel 1 bas)...tarikh mgkin mggu petama cuti sek bln nov 2014...tkasih

Anonymous said...

salam,
Dear Efa,
boleh bagi quote utk 2 org dewasa dr kl. Kindly email details to myra_dec91@yahoo.com.

thank you.

Efa Nur said...

wslm dear :)
efa dah email details pakej yaa..terima kasih :)

mahadir sultan said...

Salam efa blh bg quote utk 3h2m ke singapore, first day uss and second day singapore tour

mahadir sultan said...

Salam efa blh tak bg qoute utk 3h2m utk ke singapore. First day uss n second day singapore tour utk awal mac 2014 tq

Efa Nur said...

wslm Mahadir,
boleh bagi email? nti efa send details pakej ya.. atau email efanurjannah@gmail.com
terima kasih :)

Nur.Amira.Mohamad.Isha said...

sakam,efa..boleh bagi details tak utk 2 org dewasa 3h2m ke singapore.sy dr kl. myra_dec91@yahoo.com..tq

Efa Nur said...

dear Amira,
efa dah email details pakej ya..
jika tiada di inbox, boleh check di folder spam ya.. takut termasuk spam.. tqq dear :)

nemo said...

Salam Efa..
Nak tanya pakej utk singapore tour by van..
kami berlima dan nak ke singapore pada 27 Februari 2014.
Bole send quatation
emel sy nemo.gerl84@gmail.com
tq :)

Efa Nur said...

wslm dear nemo :)
efa dah email details pakej ya..
terima kasih :)

Ira Syarifah said...

Salam efa blh emailkan pakej ke uss dan legoland tak.. 1 ari ke uss.. 1 ari lg ke legoland.. tido di hotel jb.. 9 dewasa 4 kanak2

Email : cuby283@gmail.com

Thanks :)

Efa Nur said...

wslm dear ira syarifah :)
efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

Mahligai Kayangan said...

salam efa.. blh tlg email kn qoutation pakej ke legoland ngan uss utk end of this year.. 4 dewasa 3 kanak2..
nie email add.. nieessa_sc@yahoo.com

Efa Nur said...

wslm dear nieessa :)
efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

siti mazzurah mat saad said...

Salam EFa. Saya ingin mendapatkan harga lawatan ke USS untuk 2 dewasa 3 kanak-kanak pada 23/03/2014 ini. Saya sekeluarga tidak mempunyai passport utk lawatan tersebut. Boleh saudari memberi pendapat dalam hal ini. Saudari boleh email kepada amnabas@gmail.com. Saya menanti jawapan dr saudari

siti mazzurah mat saad said...

Salam EFa. Saya ingin mendapatkan harga lawatan ke USS untuk 2 dewasa 3 kanak-kanak pada 23/03/2014 ini. Saya sekeluarga tidak mempunyai passport utk lawatan tersebut. Boleh saudari memberi pendapat dalam hal ini. Saudari boleh email kepada mazzurah@gmail.com. Saya menanti jawapan dr saudari

Efa Nur said...

wslm dear siti mazzurah :)
efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

Unknown said...

Salam EFa. Saya ingin mendapatkan harga lawatan ke USS untuk 2 dewasa 3 kanak-kanak pada 27/03/2014 ini. Saya sekeluarga tidak mempunyai passport utk lawatan tersebut. Boleh saudari memberi pendapat dalam hal ini. Saudari boleh email kepada sabliela@gmail.com. Saya menanti jawapan dr saudari

Efa Nur said...

wslm dear :)
efa dah email details pakej tersebut ya,
terima kasih :)

Amat Mizi said...

Salam Efa,

Mintak quotation Singapore city tour + aquaria.. 8 Jun 2014. 4 dewasa & 1 kanak2 5 tahun..
Mostly takde paspot kecuali saya sorang.. tlg emel ke amatmizi@yahoo.com

Tq

Efa Nur said...

Wslm Amat Mizi :)
efa dah email detials pakej ya..
terima kasih :)

Ismael Zaharee said...

salam. efa. minta email quotation singapore trip for 4 pax. kami drive dr kl je jb.
buat 2 package.. 2d 1n dgn 3d1n

hantar ke deals85@gmail.com

muchas gracias

Ismael Zaharee said...

salam. efa. minta email quotation singapore trip for 4 pax. kami drive dr kl je jb.
buat 2 package.. 2d 1n dgn 3d1n

hantar ke deals85@gmail.com

muchas gracias

Ismael Zaharee said...

Salam Efa,

Mintak quotation ke Singapore uss.
package complete dgn transport dr jb ke singapore plus penginapan. prefer weekdays. 4 pax dewasa. plan nak pg bulan may. penginapan di johor. kami drive dari kl ke jb.

email ke deals85@gmail.com
million thanks

Efa Nur said...

wslm Ismael Zaharee :)
efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

Anonymous said...

Bagi sye detail utk singapore tour...uss xnak pergi
Dr s.alam utk 2 org...email :accgel@yahoo.com

Muhd luqman Jamal said...

Ada buat pakej untuk ke pulau tioman tak ? Mohon sent detail ke oman_smkc@yahoo.com.my

Muhd luqman Jamal said...

Salam efa , ada buat pakej untukk ke pulau tioman tak ? Sent ke oman_smkc@yahoo.com.my

ira said...

salam efa, nak tanya ada lagi tak pakej utk bulan mei sekarang?

ingat nak pergi dlm 16-17 mei 2014, utk 5 org?

boleh tahu details dia tak? thanks

Efa Nur said...

dear ira :)
pakej untuk tarikh tersebut masih ada lagi,
boleh bagi email nanti efa send details pakej ya..
tqq dear :)

Anonymous said...

salam..boleh tak emel utk pakej pegi uss utk 2 org adult n sorang children umur 2 taun dalam bulan 6 ni..tq
emel : lyana_razak@yahoo.com

Efa Nur said...

wslm dear :)
efa dah email details pakej ya.. terima kasih :)

R&N Collections said...

Salam..

Bole tolong bagi quotation untuk pakej 3 hari 2 malam universal studio singapore utk 24-26 june 2014 untuk 2 adults

email: sumayyahsahrim@yahoo.com

TQ:P

Tiffanychanyeol said...

kak efa, nk tnya. pengangkutan bas ape ea?

Efa Nur said...

wslm dear Sumayyah :)
efa dah email details pakej ya..
terima kasih :)

Dear Tiffanychanyeol:
pengangkutan bas persiaran :)

tq dear ^^

Lvie Ann said...

Assalamualaikum dear effa..blh email package 4D3N & 3D2N legolang & UUS for 6adult 1child..tqvm

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog