Tuesday, August 16, 2011

Miss Ran Follower ke-1000 TERIMA KASIH semua :)

Bismillah...
syukur ke hadrat Ilahi.. selawat dan salam ke atas Rasul Junjungan..
setelah lama melibatkan diri dalam dunia blogging, akhirnya blog efa nur ini berjaya mengumpulkan peminat follower seramai 1000 orang..anda semua sahabat terbaik saya :)

walaupun lambat meniti perjalanan ke angka-1000 itu, hati tetap bersyukur kerana masih ada yang sudi mengikuti perkembangan isu semasa tentang blog yang tidak seberapa ini..

dan tak sangka insan bertuah yang mendapat nombor 1000 itu adalah kembarku sendiri.. iaitu Iffah Afeefah yang telah lama ku kenal..dah 10 tahun kot rasanye..hihi tapi baru sekarang beliau hadir meng-folow-kan diri..hehe syukran jazilan :)

MAAF kerana perasaan excited tidak lagi di rasai seperti mendapat follower ke-100, 200, 500, 800 seperti sebelum ini. tapi hati menangis mengenangkan selama ini apakah jasa dan ilmu yang bermanfaat telah efa kongsikan di dalam blog ini? banyak mengarut je sebelum ini. MALU nya =_=.
MAAF juga, bukan nak berlagak bagus tapi ini lah perasaan yang dirasai ketika ini. TERIMA KASIH pada sahabat-sahabat yang sudi singgah jenguk dan follow blog efa secara rela, terpaksa ataupun di paksa..:)

semoga anda dan juga saya mendapat ilmu bermanfaat dari dunia blogging ini.. untuk kebahagiaan dan kejayaan di dunia dan akhirat... marilah kita sama-sama muhasabah diri :)


ilmu yang patut di kongsi bersama: Ekspresikan Bicara Kata Ilahi (ilmi-islam)



8 comments:

Iffah Afeefah said...

rasa bersalah tak polo awl2

haha tp takpe

1000 br permulaan

Sunah Sakura said...

tahniah efa~ teruskan menulis yang bermanfaat~

efa nur said...

iffah: thanx laa jd yg 1000..hehe :)

kak sunah: terima kasih kakak ku :)
InsyaAllah :)

Faez Rusni said...

tahniah2..
pelan-pelan kayuh..ade hasilnye

~Nana 귀여운~ said...

woww, dah seribu tu..tahniah..

Faraa Eiman's said...

tahniahhh

Kakzakie said...

Ramai dah follower efa... Tahniah!! rajin berblog kan...

melodicpose said...

Tahniah kwnku..bnyk jge ilmu y bgne sbnanye..gud job..keep it up..:-)

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog