Sunday, December 18, 2011

Barang Terbang... T__T




huarrgghhh.....
sangat malas nak update blog ini =_=
ape pun tak boleyy =_=


cuma nak share =_=
sangat sedih bila kehilangan "barang" tadi..
masa tengah bawa kereta balik dari pasar malam..
"barang" tuu melayang terbang
di tiup angin...huahuahua
kelakar sedih malu pun ada...huehuehue
tapi takpelaa...
mungkin ada sesuatu yg lebih baik lepas nie ^^
paling penting, 
dah dapat makan uncle bob fried chicken!! ^^




**okey,saje je..takde motif**
sekian, bye

=_=



*apakah "barang" itu?? ceteka..ceteka...hehehe

*Sue & kimmey diam diam yeee -_-


Wednesday, December 14, 2011

Baby Ace Tensai.. ^^


mempersembahkan tuan punya baby..hihihi ^^

ANIS


ehhh..bukann..bukan...
salah orang....hehe
memperkenalkan

atau nama glemer beliau


comel, hensem, kacak lagi bergaya kan beliau nie..hehe ^^

ehh...siapa sebenarnya Anis Sabirin nie kan?

ARTIS??
LAWYER??
PEMAIN BOLA??
or 
TUKANG SAPU??
hihihihi....


Anis nie sebenarnya classmate efa ^^
saje je buat entry nie khas untuk beliau..
sebab berkenan kat bear atas tuu jew..haha
okayyy...takde motif..!! -_-



sekian,
bye


Tuesday, December 13, 2011

Berakhirnya kelas Masak Memasak ^^



Food Styling ^^
rasanya macam baru semalam je tulis pasal kelas masak memasak masa mula-mula masuk kelas kitchen dulu dan pagi tadi merupakan kelas kitchen yang terakhir ^^
tak tahu lah nak sedih ke nak gembira..boleh??hehehe 
♥ ♥♥ ♥♥ ♥



"berjaya menghabiskan kelas kitchen dengan jayanya" weeee ^^

model of the day: Yone, Eyma, Kimmey ^^




chef 1, chef 2, chef 3, chef 4, chef 5 ^^




keadaan huru hara di kitchen 5..hehehe



























bakal tukang masak takhebat:
Anis, Ahpen, Atiqah (sesat), Edi, Fadh  



♥ ♥ thankssss ♥ ♥
 my Sifuut and Mentol
hehehehe ^^





Thursday, December 8, 2011

Tambang AirAsia 10sen..!!

 bagi sesiapa yang nak bercuti tahun depan
sila lah rajin rajin melawat AirAsia.com ye :)
tambang serendah 10sen..!! ^^

Book from: 8-11 Dec 2011
Travel from: 1 July- 27 October 2012




susah sikit nak jumpa tambang 10sen tuu...
paling penting kena bersabar
dan jangan putus asa....
cuba dan cuba dan cuba sampai jumpa ye..hehe
nak seribu daya.....kannn...hehe
sebenarnya efa pun dah hampir putus asa tadi...
akhirnya jumpa jugak.... ^^


now everyone can fly ^^

Saturday, December 3, 2011

HOT TOUR CARNIVAL 2011


HELLO december!! ^^
waaaalau pun dah masuk 3 december,masih lagi nak hello hello kann!!hehe
ini adalah entry pertama di bulan terakhir tahun 2011..
dan lagi 3 minggu je kuliah, lepas tu final exam
dan tamat laaa sudah pengajian ku ini...
InsyaAllah semoga Allah permudahkan segalanya :)
owwhh....tersangat laah sibuk ye bulan terakhir ini =_=

dan walaupun sibuk, 
masih sempat lagi nak join benda nie..huhu
Hot Tour Carnival nie ala-ala macam 
konsert Hot Fm...hehehe ^^
So,efa nak jemput semua kawan-kawan yang berada
di sekitar Puncak Alam,
yang jauh kalau sudi pun boleh datang ^^
mehhh laa join event best lagi hot ini...
♥ ♥


♥ ♥  HOT TOUR CARNIVAL.. ♥ ♥ 

3 Dec 2011 (8.30am-10.30pm)

4 Dec 2011 (8.30-am 4.30pm)


 lokasi: Padang Kawad UiTM Puncak Alam



♥ ♥






Efa buka gerai no.22..macam-macam adaaaa!!
mehhh datang mehhh..!! ^^
Hot...Hot..Hot...... :)




Friday, November 25, 2011

SAYA RINDU MEREKA... T_T


SAYA RINDU SANGAT-SANGAT









SAYA RINDU IBU SAYA


SAYA RINDU AYAH SAYA



SAYA RINDU FAMILY SAYA


SAYA RINDU ADIK LELAKI SAYA


SAYA RINDU KAWAN-KAWAN SAYA



SAYA RINDU ORANG TERSAYANG




SAYA RINDU SAHABAT SAYA





SAYA RINDU AWAK





SAYA RINDU KAMU





SAYA RINDU DIA







SAYA RINDU SEMUA









TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog