Saturday, December 3, 2011

HOT TOUR CARNIVAL 2011


HELLO december!! ^^
waaaalau pun dah masuk 3 december,masih lagi nak hello hello kann!!hehe
ini adalah entry pertama di bulan terakhir tahun 2011..
dan lagi 3 minggu je kuliah, lepas tu final exam
dan tamat laaa sudah pengajian ku ini...
InsyaAllah semoga Allah permudahkan segalanya :)
owwhh....tersangat laah sibuk ye bulan terakhir ini =_=

dan walaupun sibuk, 
masih sempat lagi nak join benda nie..huhu
Hot Tour Carnival nie ala-ala macam 
konsert Hot Fm...hehehe ^^
So,efa nak jemput semua kawan-kawan yang berada
di sekitar Puncak Alam,
yang jauh kalau sudi pun boleh datang ^^
mehhh laa join event best lagi hot ini...
♥ ♥


♥ ♥  HOT TOUR CARNIVAL.. ♥ ♥ 

3 Dec 2011 (8.30am-10.30pm)

4 Dec 2011 (8.30-am 4.30pm)


 lokasi: Padang Kawad UiTM Puncak Alam



♥ ♥






Efa buka gerai no.22..macam-macam adaaaa!!
mehhh datang mehhh..!! ^^
Hot...Hot..Hot...... :)




2 comments:

~Nana BamBam~ said...

puncak alam..jauh...huuhu

isnyaallah kalau x bz :P

ked said...

err, gerai no.22? jual ape ek aritu?huhu

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog