Friday, May 16, 2014

HOTEL MIHRAB -hotel Budget pertama di Putrajaya


 
Bagi anda yang datang bercuti 
ke Putrajaya dan 
mencari tempat penginapan berbajet rendah, 
boleh pilih Hotel Mihrab  yang terletak 
di Presint 15 Putrajaya
lokasi yang strategik, terdapat pelbagai kemudahan 
di kawasan sekitar, banyak pilihan tempat makan, 
dan yang paling best ada Mydin :D
Hotel Mihrab ini beroperasi secara rasminya pada  
15 May 2014.
 Hotel ini adalah hotel budget pertama yang di tubuhkan di Putrajaya, 

keistimewaan hotel nie, 
sudah tentu lah dari segi harganya
 (: nama pun hotel budget, harga istimewa mampu milik
untuk pembukaan ini, mereka ada buat harga promosi
 :)  selain itu, hotel ini juga berkonsep Islamik




untuk tempahan atau maklumat lanjut, boleh hubungi::
Hotel Mihrab Putrajaya 
Jalan Diplomatik 67, 
Presint Diplomatik
Presint 15, 62050 Putrajaya
Tel- 03-8893 5500
email : mihrabhotel@gmail.com
Facebook :  https://www.facebook.com/mihrabhotel
   (Landmark : Hadapan Mydin)





Pic bawah nie di ambil semasa hotel masih di dalam proses pengubahsuaian :) 
hotel ini juga berdekatan dengan office efa berkerja..jiran sebelah..hehe
^^


^^
terima kasih



10 comments:

strawberi said...

Harge tok 1mlm brape ye...?

Efa Nur said...

Dear strawberi:
harga untuk 1malam RM89 :)

terima kasih :)

Anonymous said...

Bilik untuk keluarga 4 dewasa berapa ea...

Sutopo Sasuke said...

wah blognya pink hehe..
salam kenal mbak

tasmurahwanita.com Mokamula
kostdijogja.com Kost Jogja
Jasa SEO Jogja

Rozita said...

efa..nak tanya la.. area depan2 tu ada x kedai yang jual ais ye? hehe..

Efa Nur said...

Dear Rozita,
kat sebelah hotel ada 7E & kat mydin pun ada jual ais hehehe

tqsm ^^

Anonymous said...

senang tak utk dptkan teksi di kawasan ini?

KR md said...

ade x motel/baget hotel/homestay bwh 50 di area putrajaya?

mohammad dzulkarnain said...

Harga untk satu malm, dua katil single brape ye...lokasi dekt tak nak ke picc

mohammad dzulkarnain said...

Harga untk satu malm, dua katil single brape ye...lokasi dekt tak nak ke picc

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog