Tuesday, May 5, 2015

Jualan Murah Sempena Raya!


Jualan Murah Sempena Raya!

Lagi beberapa bulan Syawal bakal menjelma..
Bagi yg belum habis ganti puasa kena qada’ cepat-cepat ok J 

Bila sebut tentang Syawal,
mesti kita akan excited nak sediakan
baju raya, kasut raya, serta aksesori yang lain 
seperti beg tangan, jam tangan dan sebagainya. 

Biasanya ramai yg buat persiapan raya awal seawal sebelum puasa lagi..
Dan ada juga yg buat persiapan di saat-saat akhir,
Sebab selalunya ada barangan atau pomosi jualan murah di saat akhir..
Tak kurang juga ada jualan murah yg dibuat awal sebelum puasa lagi.
Bagi mereka yg bijak berbelanja,
mesti tak akan lepaskan peluang untuk shopping ketika

Biasanya barangan yg di jual ketika musim jualan murah nie harga
lebih berpatutan & mampu milik.
Sempena Syawal yg bakal menjelma tak lama lagi,
Efa ada buat research di laman web ZALORA & menemui beberapa barangan yg pastinya berbaloi untuk dimiliki J

Antaranya:

Cantik kan baju kurung peplum ni? J
Kebetulan royal blue memang warna yang sedang trending sekarang!

Raya nanti sesuai bergaya dengan
clutch cantik nie instead of bigger handbags.


Memakai baju kurung tanpa aksesori memang tak akan lengkap.
Lebih-lebih lagi jika baju kurung tersebut tidak bercorak.


Mengenai pemilihan jam tangan pula,
efa lebih sukakan jam tangan yang simple dengan rekaan minimal.


Dan untuk kasut, pilihan efa adalah wedges instead of heels.
Bagi efa, wedges lebih selesa dipakai selain memberikan keselesaan yang ideal. 

Harga murah-murah 
&
banyak lagi pilihan barangan yg berbaloi untuk dimiliki.
So, apa lagi..
Joomm shopping raya di jualan murah J


Selamat bergaya di Hari Raya ^^


3 comments:

idzwa kamaruddin said...

kene terjah la ni ye..

Efa Nur said...

Dear sis idzwa,
wajib terjahhh ZALORA...mcm2 ade..byk murah2..hehe

eelobor said...

di sogo sale sepanjang tahun.... hahahaha

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog