Saturday, January 14, 2012

Zoo Negara 2012


Assalamualaikum..
Syukur Alhamdulillah kita semua masih lagi bernafas... semoga hari ini lebih baik dari semalam..dan hari esok lebih baik dari hari ini.. aminn...

13 Januari 2012. (Jumaat)
  • Rombongan mencuci mata dan minda ke Zoo Negara secara berkumpulan..ehh??
  • Seawal jam 10 pagi kami berjaya tiba di Zoo Negara.
  • Kali terakhir kami datang Zoo Negara pada tahun 2010.
  • Misi utama berkunjung ke Zoo kali ini adalah untuk membuat research Independent Study (IS).
  • Ini merupakan research terakhir sepanjang bergelar siswazah
  • Sebelum menjalankan sesi soal jawab bersama pihak terlibat, kami terlebih dahulu di minta berjalan-jalan bersiar-siar di seluruh kawasan Zoo Negara. ape lagi, jom jalan...... ^^  


Jom jalan-jalan!! hahaa.. seronok naik tram nie.. warna PiNK you! mampu??haha
bayaran yang di kenakan untuk menaiki tram ini hanya RM3 untuk dewasa.
kalau anda malas jalan macam kami, anda boleh naik tram ini.
gerenti puas kaki ^^

adakah anda pernah melalui jalan ini??

antara yang berjaya di kesan! pak rimau hensem..

errkk...cuba teka siapa aku??


antara yang menarik



jangan risau, binatang ini sangat jinak. duduk diam-diam je di situ
 comel pulak tuu!


bermula lah sesi temubual
Terima Kasih tak terhingga kepada
 Dr. Muhammad Danial Felix (Deputy Director)
kerana memberikan kerjasama yang sangat baik kepada kami.
jasamu akan kami kenang! ^^

bayaran masuk Zoo Negara



thanks sudi baca ^^

3 comments:

Selendang Merah said...

bestnya lama dah sm x pi zoo...rindu

efa nur said...

selendang merah:
mmg best dpt tgk binatang..nanti kalau ada masa, pergi laa melawat zoo ye..hehe :)

Iffah Afeefah said...

gembire betol g zoo hehe

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog