Tuesday, August 28, 2012

Accident berdekatan Alamanda...

semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini..Aamiin :)
masih mood raya. selamat hari raya...  tapi mood kerja dah ke laut..adooiii.. andai dapat ku undurkan putaran dunia, ingin ku ubah semula....bla bla blaa.. *eh,ternyanyi pulak* 

mood nak update blog pun dah ke laut China Selatan....jauh nya rasa..terima kasih laah pada mereka-mereka yang sudi menjenguk ke teratak usang lagi buruk ini secara sengaja mahupun tidak sengaja..haha serius kot, rasa macam takde masa depan je blog nie...hahaha *pemalas punya tuan* hati blog berkata~

owhh..hari nie hujan sejuk suram sayu bayu layu je rasa.. =_= tambah dengan ke-busy-an kerja hari nie.. sempat juga laa update blog sementara nak tunggu waktu abes kerja nie..hehehe 

Pagi tadi hujan lebat area Putrajaya nie..nak bangun punn rasa malasss...bangun je terus tengok enset dengan harapan bos mesej *kerja cancel hari ini..tak payah datang* tapi hahahahampehhhh....  dalam mimpi jelaa... masa study dulu boleh laa kann.. memang mesej dari lecturer yang di tunggu tunngu oleh pelajar macam efa nie.. *kelas cancel* lebih lebih lagi kelas pagi..memang horeeyyy laaaa....kihkihkih

ape sebenarnya yang aku nak cakap nie? owhhhh =_=

sebenarnya nak share cerita nie... pagi tadi masa dalam perjalanan nak ke tempat kerja, ada accident kat highway berdekatan Alamanda menghala ke PICC... laluan efa pergi kerja setiap hari.. laluan tu memang selalu berlaku accident. Pagi tadi masa efa lalu kawasan tu, polis dan bomba dah berada di tempat kejadian. ramai juga orang berenti tepi jalan untuk tengok, tapi di sebabkan efa nie lemah semangat.. pandang tepi je terus jalan..menggigil bawak kereta... MasyaAllah... teruk sangat keadaan nya..kereta tersebut terbabas terlanggar tiang lampu jalan..mungkin pandu laju dalam keadaan hujan lebat.. macam mane laa agaknya keadaan mangsa dalam kereta tu ye.. Inna lillahi wa inna ilaihi raaji'uun..



 





8 comments:

MizzTina said...

truknya..

efa nur said...

Mizz Tina: teruk kan.. takut tengok kejadian tuu tadi :(

Iffah Afeefah said...

teruk sngt. highway tu lalu balik kg kat bangi

siyes abg ipar bawak 180 kat sne

gile betul

Anonymous said...

Arwah selamat dikebumikan selepas asar tadi. Beliau adalah isteri kepada sahabat saya.

Mrs. Amad said...

dlu sy dok kat tmn desa pinggiran putra.mmg tiap2 ari blk keje rasa seram sejuk sbb tiap2 minggu sll ada eksiden.dasat kan..kdg2 tgk eksiden dr dlm rumah je.jalan tu kosong,org ske bwk laju.tp jalan tu beralun n x bape rata.kalo dah laju sgt mmg melambungla..

♥ Nana BamBam ♥ said...

ya Allah..seramnya

http://farhanazin87.blogspot.com/
new link blog nana tau :)

Yana Syntax said...

ermm..teringt kmbli peritiwa 31 0gos yg lalu..5 keta eksiden..nseb ta truk cm nie.. efa hati2 tau drive :)

Sanji Ngatmi said...

malang tak berbau

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog