Thursday, September 6, 2012

Pakej Legoland Malaysia



~Day Trip to Legoland~

  1st Trip: 29 Sept 2012
  
Harga Promosi  !! 

RM 180.00 dewasa
 RM 150.oo kanak-kanak (3-11 tahun) 
PERCUMA (2 tahun ke bawah)


   **Pakej termasuk:
-Pengangkutan dari KL/Putrajaya-Legoland-KL/Putrajaya
-Tiket masuk ke Legoland

*min 35 pax



untuk keterangan lanjut, sila hubungi:
03-8890 5368 (office hour)
019-9767971 (miss efa)
email: efanurjannah@gmail.com


^^ 
 

21 comments:

Syamil Ashraf said...

murah jugak pakej ko ek..

efa nur said...

kalo murah, jom laa join..hehehe :D

Nana Raihana said...

waaa... ni da lawan taukeh da ni...hohohoho... efa buat pakej ni ke? jgn lupe crk nana nnt tau :)

efa nur said...

nana: okey nana..nti kte jumpe kt legoland k! :D

Iffah Afeefah said...

hahaha mestila kan

efa nur said...

kembo, dh kenapa nie?hehehee
mesti laa kn ape? jom laa join trip nie! heehe :D

MYTECH RELOAD said...

nk join cmner???

razak said...

nk join cmner

MYTECH RELOAD said...

nk join cmner?

efa nur said...

razak & MYTECH RELOAD:

kalau nak join, boleh hubungi:
03-8890 5368 (office hour)
019-9767971 (miss efa)
atau email: efanurjannah@gmail.com

melalui fb pun boleh :)

https://www.facebook.com/PakejLegolandMalaysia


tq :)

JunAina said...

Tak perlu nak drive jauh2...naik pejamkan mata sedar2 dah sampai boleh bergumbira.

efa nur said...

kak JunAina: btl3...mehh join ramai2..hehehe :D

Sanji Ngatmi said...

berbaloi ????

Sharinginfoz said...

bila le nak bawa anak-anak pi sana ni, menarik gak

zacky786 said...

pergh tak sabar nk pergi.. !

Pokok Manggis Depan Rumah said...

terima kasih info ni..
menarik :-)

Kakzakie said...

Dua hari lepas free pun kakak tak ada masa nak pergi. Biasa macam itulah Efa, bila dekat depan mata tak pergi lagi yg jauh dah sampai.. Kakak lalu depan je masuk tak lagi.

Sakura_Lussia said...

menarik info...
tq for info...

izan_kc said...

Assalam efa. Bole email quotation utk 6 adult + 1 child utk masuk theme park + water park ? Kalau ade pakej hotel skali pun bagus. Email izanm_80@yahoo.com

izan_kc said...

Assalam efa. Bole email quotation utk 6 adult + 1 child utk masuk theme park + water park ? Kalau ade pakej hotel skali pun bagus. Email izanm_80@yahoo.com

Efa Nur said...

izan: efa dah email details pakej legoland yang terbaru ya..
terima kasih :)

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog