Saturday, February 16, 2013

3 PERKARA


PERKARA PERTAMA:
Awal tahun hari tu efa berazam nak rajin update blog efa nur nie. tapi macam tak kesampaian je. malas pun ada. kadang-kadang idea ada tapi malas. kadang-kadang tak malas tapi idea takde. aisyyhhh...semua benda malas laaa.. =_= tapi sebenarnya kan efa malu nak tulis. sungguh..haha bila duduk sorang-sorang tengok blog sendiri, belek-belek entri lama-lama..rasa nak nangis,nak gelak guling-guling pun ada..hikss..

PERKARA KEDUA:
efa tak keruan bila jumpa kawan-kawan atau sedara mara, mereka akan cakap pasal blog efa nur.. owhh..sungguh daku malu. segan sangat. rasa macam ntah apa apa lahh blog efa nie. mengarut je banyak. kannnnnnnn -..- walaupun efa nie cuma blogger picisan je, malu pulak bila orang sebut. sorok muka bawah meja, maaf di pinta,sekian pantun dua kerat.

PERKARA KETIGA:
semalam ada orang call, baca apa yang efa tulis dalam blog nie..siap pesan jangan tulis hihihihi dalam blog (U_U)  sebab kelihatan gediks kot beliau rasa. mekasih la kepada orang itu.. identiti terpaksa di rahsiakan demi keselamatan negara..hahaha (tak boleh tulis hihihihi daaahhh) terima kasih kepada orang itu yang sudi singgah blog efa buat pertama kali nye. dan pasti rasa menyesal kan..haha terima kasih juga pada semua yang singgah sini secara sengaja mahupun tidak sengaja..hiikksss

PERKARA KEEMPAT:
dengan ada nya entri  nie, maka terbitlah entri baru untuk blog efa pada bulan February 2013 ini. tahniah buat diri sendiri. dan maaf pada yang tak suka membaca entri ini..hahaha (tak boleh tulis hihihihi daaahhh) ohh..apa lah perasaan anda setelah baca entri nie kan.. *_*


PERKARA KELIMA:
ehhhh...tajuk 3 perkara je.. tak tau laa macam mana boleh terlebih nie.. takpelaa..aiman tak kisah.. sekian saja bebelan pada hari sabtu yang indah ini. hujan tak,panas tak,kat sini suram suriram ram ramm.. okey,tiada kaitan =_=
sebenarnya hari ini hari malasssss sedunia.. dunia efa...haha okey tak lawak :(



sekian,terima kasih. . .

2 comments:

eelobor said...

Oh....masalah kita hampir sama rupanya

Efa Nur said...

eelobor: yeeaahhh..kite geng!! hahaa :D

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog