Monday, March 4, 2013

terima kasih Hidayah



hari ini hari sedih.
entri ini khas untuk Nur Hidayah Bt Ismail.
ikhlas dari kak efa.

**sila baca dengan penuh perasaan okey**


 "Hai kawan-kawan! comel tak saya?" Hihi


Oct 2012.
hari pertama dayah start practical di Al-nile travel untuk 5 bulan. awal-awal dulu rasa lama nya budak nie practical. tapi hari nie 4 Mac 2013 merupakan hari terakhir dayah di sini.  sekejap nya rasa.

banyak kenangan kita bersama kan dayah kan..macam-macam ada (*_^)
akak nak ucapkan banyak-banyak terima kasih sayang yang tak terhingga buat dayah atas bantuan, kerajinan dan kesopanan yang dayah tunjukkan selama practical di Al-nile travel selama nie :)

akak minta maaf dari hati andai ada terkasar bahasa, termarah, tersalah kata atau terlebih terkurang.
maaf andai akak tak cukup ajar dayah. akak harap dayah dapat ilmu yang berguna sepanjang bersama akak di Al-nile nie ye.. practice make perfect! dayah dah terer buat booking..mahir guna abacus dah kan :)

Selamat maju jaya untuk dayah. akak doakan dayah berjaya dunia akhirat. semoga tercapai segala impian. semoga cepat kaya. eh? (^_^)  selamat bertungkus lumus, mengerah tenaga,memerah otak untuk menyiapkan report practical ok..akak dah lalui itu semua..*berlagak* haha


Budak rajin.. 

terima kasih tolong buat hamper nie..akak tengok je,dayah yg buat..hehehe :D
 dan terima kasih juga sebab selalu ingatkan akak tentang solat.
benda yg paling akak suka..bila dayah selalu tegur:
"akak,pergi solat dulu"
terima kasih adik ku :)



hasil air tangan hidayah :))

ingat tak?
minggu lepas dayah ada cakap kat akak, "syarikat kawan dayah practical buat majlis untuk raikan kawan dayah habis practical..bestnya" akak senyum je..akak tau,dayah pun nak kan :)

kalau dayah nak tau, dari awal tahun hari tu lagi akak dah plan macam-macam untuk dayah tau. memang akak dah niat dari awal nak buat majlis meraikan dayah,tanda terima kasih dan ingatan dari akak. kalau tak percaya, tanya en.yus.. dia pun siap nak join akak punya plan tu tau. tapi sekarang dia busy pulak kan..huhu
FAREWELL FOR HIDAYAH! ^^
&
BIRTHDAY PARTY FOR ANUAR! ^^






walaupun tak seberapa, akak harap dayah happy.. sebab akak happy kenal dayah :)
terima kasih juga buat kak Hasanah yg sama-sama membantu bagi menjayakan majlis ini..hehehe

dan terima lah perberian ikhlas dari akak nie sebagai tanda ingatan dan kenang-kenangan. 
kalau rindu akak, peluk laa teddy bear nie ye..hehehe 


selamat maju jaya Hidayah sayang ^^
semoga berjaya di dunia & akhirat
(^__^)
 


p/s: Jika ada sesiapa yang berminat nak praktikal di travel agensi sekitar putrajaya, pengkhususan dalam bidang ticketing, boleh hantar email permohonan ke alnile_putrajaya@yahoo.com :)




sekian, terima kasih :)
 

1 comment:

Wan Mark said...

ade rezeki jumpa lg k...gud laq 4 dayah...hehehe

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog