Thursday, April 25, 2013

The Grato Bangi Vs Mohd Chan Abdullah & kasut bola

 
 ahad lepas, lepas habis tengok rancangan Jalan-jalan cari makan kat tv3,
efa terus ajak adik-adik pergi makan kat The Grato Seksyen 3, Bangi.
sangat-sangat teruja kot nak makan pasta kt The Grato lepas tengok jjcm tu,
dan kebetulan hari tu si abg afiq minta belikan kasut bola..
so, petang tu kami pun pergi lah ke Al-ikhsan Bangi..






tak tau anak siapa nie..kecil-kecil lagi dah pandai pilih kasut...hihihi

model kasut =_=
abg afiq wakil sekolah untuk perlawanan bola sepak.
sebab kakak dia banyak duit katanya, demand kemainnn nak kasut mahal-mahal..
nak kasut yang best-best je..
hari tu bukan abg afiq sorang je berjaya menge-pow kakak dia nie..
si adik hafiz pun turut berdrama..
"kalau abg dapat kasut,adik pun nak"
baik lah..pilih laa mana-mana kasut yang korang suka =_=
nasib baik lah al-ikhsan ada sale masa tuuu...hihi

 okey, lepas beli kasut kami pun terus ke seksyen 3 nak pergi makan kat 
The Grato yang terletak di  No.12 Jalan 3/7, seksyen 3,
Bangi Perdana. No. hp: 017-6656601

dah sampai seksyen 3 baru call sebab kami sesat.. =_=
tapi alangkah kecewanya apabila tuan kedai tu cakap 
hari ahad kedai tutup. buka dari hari isnin sampai sabtu je.
dari pukul 5 petang hingga 11 malam..
nangissss T__T

Dengan hati yang sayu, kami pun terus berlalu ke
restaurant Mohd Chan Abdullah...
okey juga lahh.. ini first time efa makan kat sini..

 
ini antara makanan yang di order...
efa makan nasi goreng seafood..
dah separuh makan nasi nie, efa jumpa rambut dalam tuu..
panjang kot rambut tuuu....
mula-mula rasa nak marah tapi bila fikir tukang masak tu pun manusia juga..
efa cuma bagitau kat staff tu, dan mereka gantikan yang baru..
spoil mood terus... kurang selera makan...huhu

yang penting adik-adik efa gembira dapat kasut baru
walaupun kakak dia nie tak berapa gembira...hehehehe

25 April 2013

efa nak ambil kesempatan di sini, nak ucapkan
Selamat ulangtahun kelahiran
buat satu-satunya adik perempuan efa kat dunia nie
i  ♥ u
"happy birthday sayang"



sekian, terima kasih sudi baca :)

2 comments:

Belog PenaMaya said...

waaa.. pakai baju malacca tu. mmg betul2 spirit malaca.. hehe

diana said...

rugi la restoran tu ..tutup hari ahad..hari ahad la orang keluar jalan2 makan kat luar..kan??

##mekasih approve akak kat fb>>:)

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog