Sunday, December 27, 2009

KAta-KAta


mengenali seseorg itu kdgkala mmbuat kite ketawa..
mngenali sseorg itu jg kdgkala mmbuat kite mngalirkan air mata...
sesungguhnya,mengenali sseorg itu mampu memberi kite sjuta rasa...
marah,sedih,gmbira,syg&rindu..
tp sedarkah kte..???
mngenali seseorg itu sebenarnya adalah 1 anugerah,
biarpun hanya seketika & sekadar teman smentara..
bersyukur lah dgn kehadirannya kerna
barangkali melaluinya lah kite mngerti apa itu erti khidupan..!!

Seandainya kita di cipta utk menjadi satu,
pasti suatu ketika, kita akan bertemu..
Seandainya kita dicipta untk tidak bersatu,
walau dekat selalu aku takkan menjadi milikmu…

aku ingin mencari ketenangan diri..agar hidup bukanlah sekadar mimpi...
kerna aku sedar...bukan mudah utk mengejar impian...pernah suatu ketika dulu kupunya harapan besar...kini aku xpasti dapatkah aku miliki...??

~berusaha.sabar.redha.tawakal.teguhkn iman~;)

-justly the mem0ries still alive-

7 comments:

Adam Hafis said...

alalaaa. comelnye. wakaka :PP

efa nur said...

oiitt....len mcm je gelak nye..hahaha
malu2..nie lame punye n3..untuk diri sendiri je..haha

Adam Hafis said...

haha. tadi stalker blog ni jap.
tengok2 apa yg patut tu ya ternampak post ni. haha. dah lama gak kak efa ada blog e. huhu.

xpe. chomel! huhu.

efa nur said...

hehe..dari 2008 lagi akk dh start blog..cume baru aktif awal nov nie..b4 dis sesuke jew..hehe

yelaa tu chomel..hahaha ;D

Adam Hafis said...

owh mcm tu. sebelum ni utk luahan rasa je la ye? tett! haha.

eh. baru perasan, kat pic tu baby sape? jangan kata tu beby kak efa. haha.

efa nur said...

yep..untuk luahan rasa..kalo akk nk marah ke..putus chenta ke..geram nk sepak org ke..nk nangis ke..sume akk letak kt blog nie..tp byk dah delete...haha demi keselamatan negara..teetttt...!!hehe

urmm...2 baby akk laa..same kn muke ktorg..kn td ckp chomel..haha
tett..!! hihi

Anonymous said...

nice la efa...insyaallah perkenalan y terbaik adalah perkenalan y memberikan manfaat n kebaikan antara 1 sama lain...selamat mnjalani kehidupan y bhgia n tenang...:)

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog