Wednesday, September 7, 2011

Terima kasih YuYu ZuLaikha ^^

 





HohohoHolick....!! hehehe ^^ selamat hari raya yang ke sembilan belas.lagi beberapa hari je lagi sekolah dah nak buka..huhu terasa kemalasan yang teramat malas sangat nak pulang ke sekolah =_= setelah lama bercuti selama 4 bulan..terasa nak mohon lagi cuti sebulan..macam tak cukup je 4 bulan tuu kan.. cuti sampai habis raya....boleh?? hehe ^__^ dasar manusia tak pernah bersyukur..kihkihkih cuti sekejap, BISING. cuti lama sangat pun BISING.

Harap harap laa bukak semester baru nie bertambah kurang assignment..hehehe ^^ biar cepat habis belajar, nak kerja pulak. errkk...bila tengah belajar, rasa sebokk je nak KERJA. kang dah kerja agaknya terasa nak BELAJAR balik..kannn...hehehe ^___^

okey, di sini ada sedikit penghargaan buat cik YUyu  ZuLaikha.. kerana kesudian beliau menempelkan url blog Efa Nur kat Fanpage Facebook beliau ^^

semua ini gara-gara benda nie.........

 hehehe...terlebih rajin komen blog Yuyu..
tengok tuuu...dok tangga teratas tuu...haha excited ^^

saje je marathon blog yuyu itu hari..
best sangat baca blog yuyu...
pergi laa godek godek marathon blog yuyu sampai lebam..
korang pasti tak kecewa ^^
Yuyu memanggg terrbaeekkkkk!! 
ini bukan bodek sebab yuyu bukannye bagi duit raya pun =_=
hehehehehee....^^

 mekasihhhh YuYu ZuLaikha ^^
hati berbunga bunga ^^

15 comments:

Miss Nadya said...

hehe..nak jugak..:)

new entry :: Lemah Bila Drive Malam ツ

- abdul hadi abdul muti - said...

cuti 4 bulan tak cukup sebab ujung2 cuti tengah raya. baru nak sakan raya, dah kena balik kampus.huhu

efa nur said...

Miss Nadya: buat laaa jugak..hehehe ;D

:)

efa nur said...

-abdul hadi: tuulaa pasal kan..tak cukup..patutnye bagi cuti 10 bulan baru cukup kot..hehehe ^^

:)

fae jamal said...

yuyu memang terbaik kann..:D fae pon tak jemu baca belog dia..:D

y u y u Z u l a i k h a said...

107??? tak tak, yuyu tengok haritu efa komen sampai 129 T_T siyes,.. wuu T_T ter-missed nak print screen!

efa nur said...

fae jamal: betul tuu...yuyu terbaik.. fae jamal pun terbaekkkk jgk ^^


yuyu: tulaaa pasal..total tuu yg lame..hehe xpelaa yuyu..ade ape pada jumlah nombor kan..kihkihkih ;D

Cik Bambam said...

wahhhh!! tempat kedua pon jauh ketinggalan!! :P

Paris Hilton (M) said...

wowww fofular suda hikk

IEQAH said...

tumpang suke..ieqah frenss dgn efa pn coz terjah dr blog yuyu la..
da jauh ieqah tu.num 7 je..kena kejar la..hehehe

azwa amani said...

baguslah tu efa... huhuhu... semoga berjaya di dalam dunia blogging

melodicpose said...

Efa nur pn bes jugak..:)

coklatberapi said...

tumbs up~~~terbaekkk;))

RabiatuL AdawiaH said...

tumpang gembira..:)

anGah said...

tudia... dasyattttt :)

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog