Monday, September 12, 2011

UiTM PUNCAK ALAM dan DATO' SITI NURHALIZA



owwhh.. UiTM Puncak Alam di hati ku ^^


-buka buku, tulis dalam diary-
"
"
hari ini tanggal 12 September 2011,
bermula lah semester baru..semester akhir bagi pengajian ku
sepatut nya kuliah dah mula hari nie
tapi

saya masih melepak di bilik kolej..bukan study pun =_=
malasss nak pergi kelass...
sebab
ramai lagi kawan kawan yang tak balik puncak alam..
especially budak budak sabahan bahhh...
pengaruh kawan kawan nie..sila salahkan mereka ye..hehe
tapi takpe
first kelass boleh di maafkan.. kan..kan.. ^^
besok saya pergi kelasss ye ^^

tapi sebenarnya
semester semester lepas, lepas daftar kolej,
saya akan pulang bercuti sdn bhd semula di rumah
minggu kedua kuliah baru pergi kelas..baekk kan..!!hehe
tapi semangat sem nie tak nak balik
sebab...!!!!


nak jumpa kekasih awal dan akhir ku ini..
w0ooowww...so sweeet..!!!
eerrkkkk...!!
sila muntah T_T








klik untuk melihat dengan lebih jelasss ^^

semua ini gara gara benda kat atas nie...
dengan penuh semangat saya nak menyelitkan diri ke sh0oting VC beliau
dah siap call bagi nama dan booking nak bawak 6 orang
sepatutnya kejadian itu berlaku hari ini..
sekarang sedang berlaku..
tapi..tapi... =_=
saya tak dapat pergi..sedihhhh nya T_T
ingat kan nak ponteng kelass sebab nak jumpa siti
tapi dua dua pun tak dapat..huhu
 jawabnya...
tido jelaaaaa..zZzzzzz....
sob..sobb..sobb..
T_T


sekian.
"
"
-tutup diary-

 
 
Shooting video klip Dato' Siti Nurhaliza  lagu Falling In Love. 

3 comments:

pepol said...

kt mane die buat shooting tu?ad jgk baca sal ni,hehehe

Farida Amira said...

alaa dah lepas peluang nak video clip dengan siti. takpe next time masih boleh :)

efa nur said...

pepol: kt gerai PAK CIK..belakang pavilion :)

farida: hehe..tulaa pasal.. tggu next time k :)

tQ ^^

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog