Saturday, September 24, 2011

Kisah Hati Ini ^^

 

*ini bukan Efa Nur*
model: Kimmey Ramie ^^


Meatball IKEA 20 ketul RM16 ^^

Selamat pagi Malaysia..!! ^^ [sebut dengan riang gembira bersama nada hati yg berbunga bunga ^^]
 Syukur Alhamdulillah kita masih lagi bernafas dan di beri peluang dan ruang untuk meng-update blog dan bersuka ria menceriakan hari hari kita. Jangan fikir kan masalah okey! ^^

"semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini" aminnn ^^

Sabtu 24 September 2011
lokasi: Kolej Rafflesia 4, Bilik no.4 [B4], Tingkat 9, UiTM Puncak Alam.

 Tiba tiba perasaan hiba datang ziarah.. tiba tiba saya rasa sedih. tiba tiba saya tinggal sorang dalam bilik nie.. huaaarrgghhhh... T_T roomate housemate semua balik..termasuk laa adik saya yg 1 rumah pun meninggalkan saya sendirian [pergi shopping].... T_T **nangesss laju laju**

Saya ingat saya akan gembira tinggal sorang sorang..kononnya saya boleh study.. siapkan assignment.. boleh buat apa yang patut..tapi..oohhh rupanya tidak..saya rasa sangat sedih nie..bosan pulak tiba tiba.. T__T 

tapi takpe, saya tau saya kuat..hehehe [ayat macam mintak penampar jerrr..kn..kn..] MAAF.


saya memang suka mengarut. banyak keje sebenarnya yg saya kena buat..hehe ^^ [muka tak gembira]
tapi sebenarnya hati saya masih berbunga bunga cinta ^^

sebab

khamis hari tuu.... 22/9/2011 saya sempat berjimba jimbo bersama rakan rakan taulan..hehe kami menghabiskan masa bersama untuk shooting drama terbaru di IKEA..haha ^^
lepas makan meatball, kami bergambar gambar bajet artis..sweet kan??hehehe ^^

dan balik malam tu kami singgah makan kat uptown hawker Damansara... lagi sweet sebab jumpa Fahrin Ahmad.. beliau selalu lepak makan kat situ.. ^^ sempat laa bergambar bersama beliau..kahkahkah ^^

*Fahrin Ahmad*

Sekian, terima kasih..


ehhhh...dah habis ke???




daaahhh laaa labuu...!!
bye bye...
hehehe ^^


terima kasih sudi baca ^^






6 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

OMG! nampak fahrinnnnnnnnn!!!!
hensem!

salam singgah!

▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬
♫♪ GOOD AFTERNOON ♫♪
▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬

*happy blogging*

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.BLOGGING

From ♥ weiyda!

efa nur said...

mmg hensemmmm... ^^

tq weiyda ^^

~Nana 귀여운~ said...

OMAIGOD
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Fahrin kew? owww hemcem nyew..huhu :P

melodicpose said...

Kalu jmpe maya karin,tlg mintak num fon die ek?ekekeke
Ske blog cik pah,cntikk!!:)

IEQAH said...

nyum nyum..mood : MEATBALL :P

Kimmey Ramie said...

itu adalah epah!!! hehehehe

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog