Monday, July 9, 2012

NTV7 Feel Good Run 2012 ^^


Ahad, 08.07.2012 yang lalu telah berlangsungnya "Feel Good Run 2012" anjuran NTV7 di Sri Pentas, Bandar Utama. kesempatan diri ini untuk terlibat dalam aktiviti ini di saat saat akhir membuatkan diri ini "Feel Good" sentiasa sepanjang hari...hakhakhak..

Ramai artis yang terlibat, antaranya Naz, Daphne Iking, Vanida Imran dan ramai lagi....

bersama Naz & Daphne Iking.. ^__^

BoBoiBoy pun adaaa... n___n
bersama kawan baik..hikhikhik 

 kategori feel good run 2012:
·         Feel Good Run - 7km
·         Run with Celebrities - 3km
·         Costume Fun Run -  3km
·         Kids Run - 700m

Agak-agak efa join kategori mana??hehehe sebenarnya efa tak lari punn... jalann je...lepas tu, tangkap tangkap gambar...hahaha.... walaupun penat berjalan, tapi seronok tengok ramai orang join feel good run...aktiviti yang sangat bagus untuk semua rakyat Malaysia..hikhik  ^^


 kategori kanak-kanak 700m..

manusia manusia sihat... ^^

runner of the year...hehe

Super Awesome Runner?? LIKE..!!hihihi 







sekian, thanksss ^^
  

3 comments:

Liza Razak said...

bestnye !!! tengok je pun dah tau best

Shahriah Abdullah Novelis said...

Salam Ukhwah dari akak terima kasih sudi follow dah follow sini tq, wahhh aktifnya dia..:)

efa nur said...

Liza: mmg best..lebih2 lg bile bejalan je time tuu..tak larat nk larikk....hikhik :D


kak shahriah: salam ukhwah akk..
thankss sudi singgah n follow sini..heehe :D

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog