Monday, July 9, 2012

Sunway Lagoon ^



Assalamualaikum....


Di mulakan dengan Bismillahirrahmanirrahim.. semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini. Sabtu lepas, 07.07.2012, efa and the geng telah berhibur bergembira bersuka ria dengan hati dan badan yang gagah di Sunway Lagoon! hehe.. 

Kalau di hitung dengan jari, ini merupakan kali pertama efa pergi sunway lagoon..hihi bersama adik-adik tersayang, jiran tercomel, dan kawan gaduh masa belajar..haha ^^

mempersembahkannnn ^^


sampai je, terus breakfast KFC.. u__u


Lepas breakfast, terus tukar baju, simpan beg dalam loker dan terus mandi... best gila main air berendam menyelam sambil minum air..hihi paling best main benda nie....

 air dalam tempayan atas tu akan jatuh bila dah penuh..
seronok sangat bila ramai-ramai tunggu air jatuh kat bawah tuu..
semua orang suka dan yang paling excited tunggu air tu jatuh adalah my jiran, Dayah..nampak sangat muka bahagia...hahaha  

Masa mandi takde gambar sebab camera simpan dalam loker. lepas dh siap mandi, tukar baju, sebelum balik baru bergambar-gambar...

sesi menggedik bersama Atiqah n___n

tak sah kalau tak tangkap gambar dengan itik nie..hihi

 harga tiket masuk Sunway Lagoon.. 

anda boleh buat pilihan sama ada nak ambil balik deposit RM10 atau pun tukar dengan jam tangan comel ini dengan wristbands tanpa menambah  sesen pun..hehe 

sebelum pulang, kami makannnn duluuuu.... ^^

The chicken rice shop Sunway piramid

bersama adik adik tersayangggg ^^

 rezeki kami....Alhamdulillah... ^^

muka orang lapar...hikhikhik
keadaan selepas.. =_=

sebelum balik, bergambar dengan Twisties gergasi ini dulu ye... ^^


percutian tamat dengan hati yang gembira 
dan penuh bunga bunga cinta....hehe




-sekian, terima kasih-
^__^ 

No comments:

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog