Thursday, October 11, 2012

Promosi Pad Herba: FC Bio Sanitary Pad ♥



Salam sejahtera, salam 1 Malaysia..
hai hai..wanita cantik gadis gadis jelita seluruh dunia...hehe
ini ada berita baik buat anda semua yang mementingkan kesihatan diri :)

efa nak berkongsi tentang kebaikan dari product Avail Beauty iaitu 
Pad Herba: FC Bio Sanitary Pad.
penjagaan semasa menggunakan pad adalah sangat penting bagi setiap wanita. 


Pad ini di perbuat daripada ramuan herba semulajadi. Kualiti FC Bio Sanitary Pad memang terjamin! Ia diperbuat daripada bahan mentah yang berkualiti dan selamat, tidak mengandungi agen fluoresen, agen peluntur berklorin, Dioksin atau bahan-bahan lain yang merbahaya. Ia adalah rakan sebaya para wanita yang meneman anda melalui sepanjang masa keemasan anda. FC Bio Sanitary Pad pastinya pilihan utama para wanita yang mengejar kesihatan dan kesejahteraan!

Fungsi dan Kelebihannya

Mencegah senggugut Mengawalatur kitaran haid

Mencegah buasir Membuangkan angin perut

Menghilangkan bau Membuang darah beku di rahim

Mencegah keradangan dan membasmi kuman Mencegah keradangan dan membasmi kuman

Menghilangkan kepanasan dan menguatkan rahim


untuk maklumat lanjut boleh kunjungi facebook: 

atau boleh hubung:
Mr Syadid 013-9381006.
 sekian, terima kasih
^^

10 comments:

Iffah Afeefah said...

pad pulak

bnyk promosinye kembo

efa nur said...

promosi percuma..hahaaa

bisnes sepupu nie, tolg menolong je..hihihi :D

♥ Nana BamBam ♥ said...

nana ade penah try..mmg harum baunyer...dan kesan herba wat haid nana ok la..xde senggugut :)

Kakzakie said...

Efa pun business ini juga ye. Anak kakak jual di asrama sekolah pada kawan-kawan dia...

MKBS said...

salam.produk ni memang bagus. Tapi baru-baru ni saya beli pantiliner, ada kesan warna kuning. Saya tanya jurujual tu, katanya itu herba. Help me?...takut nak pakai...

efa nur said...

MKBS: yup..yg itu herba.. dan product nie mmg bagus untuk kesihatan :)

MKBS said...

ok. terima kasih

MKBS said...

terima kasih atas makluman.

Aiman Razak said...

Betulke waktu period singkat pakai pad ni?

Aiman Razak said...

Betulke period singkat pki pad ni?

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog