Thursday, November 1, 2012

Malacca Day Trip



Di mulakan dengan Bismillah....
semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini..aminnn :)

Syukur Alhamdulillah, semalam 30 Oct 2012 telah selamat dengan jayanya trip sehari ke Melaka yang efa uruskan dari A sampai Z..hehe persediaan tak sampai sebulan.. akhirnya first trip, first group yang efa uruskan ini telah selamat dengan jayanya..nama pun first, baru nak belajar.. overall tak berapa puas hati~ banyak lagi yang perlu di tingkatkan dari segi mutu gaya dan keunggulan, ehh? bila dah habis mula lah fikir kenapa masa trip tu tak buat macam nie, macam tu..menyesal tiada guna =_= it's okay dear. forget it. belajar dari pengalaman.

Malacca Day Trip~ 
Jutaan, ribuan, dan ratusan terima kasih kepada guru-guru dan pelajar-pelajar Sekolah Kebangsaan Presint 11 (1) Putrajaya kerana menggunakan perkhidmatan kami untuk trip ini..terima kasih daun keladi, tahun depan join lagi ye :)


3 bas untuk 120 pelajar dan 10 guru bagi perjalanan sehari ke Melaka, termasuk 1 van escort trip nie..hehe seronok bawa budak-budak sekolah walaupunnn kadang-kadang pening kepala nak handle ramai-ramai..hehe tapi adik-adik sek keb presint 11 semua baik, aktif, rockss, dan comel :)

seawal jam 8 pagi kami bergerak dari putrajaya dan berhenti di R&R Ayer Keroh untuk sarapan pagi.. air dan mee hoon di sediakan. Makan tengahari pula nasi ayam dan air, petang roti dan air.
 adik-adik beratur untuk dapatkan makanan :)

selepas breakfast, kami terus kan perjalanan ke bandar melaka, tempat wajib pergi adalah A'Famosa... :)


bersama pelajar darjah 6..nampak macam sebaya kannn..hihi ^_^

dan antara aktiviti dan tempat-tempat menarik yang di lawati sepanjang trip ini...





terima kasih cikgu! ^__^

Saya dengan rasa rendah diri, menyusun 10 jari mohon maaf andainya ada yg terkurang atau tersalah laku sepanjang trip nie.. (harap2 cikgu baca ayat nie) =_=

Last but not least, millions thanks to En. Abd Ghani  dan juga en. wan atas kerjasama baik yg diberikan :)
seronok sebenarnya handle group! first time bawak group ramai macam nie..banyak benda baru dan pengalaman berharga yang efa dapat sepanjang trip nie. Especially nasihat2 dan ilmu berharga yg dicurahkan oleh En. Abd Ghani..tqq :)   

next  trip ke Kilang Coklat & Petrosains pulak..
welcome November!!  please be nice to me ya! ^_^

oh ye, jika nak pakej-pakej yang murah dan terbaik, boleh lah hubungi efa ye... :)




thanks sudi baca ^^

4 comments:

JunAina said...

Pengalaman...semua itu pengajaran untuk trip2 seterusnya...

Semoga suksess sokmo...

efa nur said...

Kak junAina, betul tu kak.. terima kasih :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

yang seronok sangat budak2 tu lah kan efa...bahagia terpancar dari muka :)

efa nur said...

nana, tulaa..mmg sgt seronok budak2 tuu..kita pun seronok tgk dorg seronok..hehehe :D

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog