Friday, February 18, 2011

coklat FREE untuk kawan-kawan..


Beryl's Fine Chocolate berbentuk hati untuk kawan-kawan..


satu kotak untuk seorang...
dalam dia ada dua ketul coklat berbentuk hati ye..hehe
pemberian ikhlas dari efa..
bukan sempena hari kekasih okey...
tapi sempena "Friendship day"
untuk semua rakan-rakan seperjuangan efa yg di kasihi...hihi
pelajar semester 5 (HMB5TC/D) Tourism Management UiTM puncak alam..
seramai 44 orang pelajar..




efa gembira bila pemberian efa dapat buat mereka bahagia
dan bergaya begini..yeeaahhh...!!! hahaha luv u all laa...

ucapan terima kasih buat clazmate efa yg baru berjinak-jinak dalam dunia blogging ini.. semoga berjaya dan bahagia selalu ye incik ahpen..!! haha comel entri pasal efa tuuu...!!
blog ahpen...j0m serang..!!


okey dan ini pula adalah pasangan nye..

 beliau juga ada buat entri pasal coklat nie..hahaha mekassiihhh ye kawan-kawan..
comel kn beliau... :)


semakin ramai clazmate efa minat blogging...haha
 pengaruh kuat efa laa tu kn..wakakaka
kalau nak tau, dalam kelas,blog efa femes sebab si ahpen nie asyik buli efa pasal blog..!!haha
tak ramai clazmate yg ada blog..ahpen nie baru je buat blog..sekarang amek kau..tunggu efa pulak buli ahpen dalam blog ye..tungggguuuu ok..haha



*sila abaikan name epah kat blog mereka ye..sebut efa je..mereka salah type tu..ahaha
(apen,ros...tak glemer laa name epah tu..tukar EFA..!!!)



-sekian, mekasihh-

9 comments:

eelobor said...

kuat betul penangan tulisan dik epah nie, sehingga boleh mempengaruhi kawan2 lain ek?

efa nur said...

hehe..xde laa sangat abg eelobor.. tulisan budak-budak je..hehe main2 je..:D

Ahpen said...

eeeeee... apen kna call oleh google eaa.. bukan oleh pengaruh rakan sebaya..~ :p hahaha.. xnk.. nk epah jgak.. xnk tukar.. muahahaha~ :D

efa nur said...

AHAHAHA....apen kejam..apen jahat!!!

xpe apen, nanti epah buli apen cukup2!! ggggrrrhhhhzz...!!

MawarPlastik said...

epah!! name gune gambar ni... eeei... kan ade tuala buruk kat blakang tu...wahahahhaa...

efa nur said...

padan muke ros...hahaha xpe r..yg penting ade pink.. i like..!! HAHAHA..

kt blog gune EFA ok!!


HAHAHHA

Ahpen said...

hahaha.. apen dh hampir2 dpt fikir idea 2k membalas ne.. dh sdia ker cik epah oiii~~?? haha.. :p

MawarPlastik said...

hahhaa... jaga2 la epah... apen nak strike dah tu... eh... research jgn lupe weh.. chapter 2..blogging blogging gak...hehehhee

efa nur said...

apen..epah xtakot laa..dah ready awal2 lagi..cube r kalau dapat..!!!
HAHAHA

ros: hahaa..baek bukk..!! kehkeh

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog