Tuesday, February 8, 2011

Partime Genting Highland...


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَانِ الرَّحِيْمِ

 lame dah tak update blog nie..keadaan tidak mengizinkan..huhu
 seminggu cuti CNY efa buat partime kat Genting..1-6Feb2011
line broadband pulak tak berapa okay kat sane..huhu
susah nak online..
okay, partime hari tu efa jaga Flying Coaster..
sebelum nie efa tak pernah naik pun Flying Coaster nie..
teringin tapi tak berani nak naik..hahaha
bukan takut ye, cume tak berani je..kehkehkeh 
tapi masa kerja tu kena paksa naik..
 dah alang-alang dapat free, naik jela kan..hehe
best jugak benda nie..main terbang-terbang..
main sambil tutup mata memang lagi terbaik..!! haha




urmm..tak berkesempatan nak bergambar time kerja..
nie pun curi gambar member jew..huhu
sekadar kenangan..:)


*sangat best dan penat dengar orang jerit-jerit setiap hari...haha
ada ke sesiapa yg pernah naik Flying Coaster nie lebih dari 10 kali??
kalau ada, anda memang hebat laa..!! hehehe


7 comments:

eelobor said...

tak abis2 ngan kaler pink dia.. hihihi

yatie's EPISODE said...

wah. bestnye keje atas nun di sane. hee

LyNn HaMzAh said...

x berani naik benda tu...penakut sket lynn nie...

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

dah lame tak gi genting~ jelesssnye.wuwuu~

Yang Chomel,
Khumaera Ismail
jom tgk custom made shawl..cantek ade blink2.. :)

zahidah dihaz said...

tak pernah ada kesempatan pergi sana....


New Entry: Heart Beat

efa nur said...

eelobor: mesti laa pink sentiase..hikhikhik :D

yatie: hehehe..boleh laa..best laa jgk..:))

jom laa g genting.. :))

efa nur said...

lynn: hehehe..same laa..efa pun takut jgk sebenarnye..tp kena paksa naik..huhuhu

Khumaera: jom laa pegi genting lagi..hihihi :))

zahidah: nanti ada peluang sampai laa genting tuu..hehe :))

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog