Friday, May 27, 2011

Efa Nur Hilang Follower.. :(


Assalamualaikum..
so0obb..soo0b..soobb..
sedihnya rasa bila kita kehilangan seseorang atau sesuatu yg di sayangi kan..
efa terkejut bila tengok follower blog efa dah hilang..huhu 
sekarang nie efa jarang update blog sebab takde internet..
susahnya bila takde broadband nie..huhu
ini pun dapat on9 sekejap je.. :( 
uurmm..tak tau laa kenapa boleh hilang widget follower tuu...


pada yang belum follow dan nak follow blog efa,
boleh Follow kat SINI.. :)

dan kalau sudi tolong efa,
tapi sebelum tu kena
LIKE PAGE ini dulu..
kalau dah vote, boleh tinggalkan komen di bawah..

mekasihhhh....


2 comments:

saya bukan tomato said...

err jangan risau2.. hehe

ramai jugak yg widget follower tu hilg..

Kakzakie said...

Efa... kakak rasa bukan hilanglah sayang. Hari itu kakak punya pun sama tapi the next day it will apreared back. Not to worry....

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog