Thursday, May 26, 2011

nak mintak tolong vote Efa Nur dan peluang anda menang hadiah


Assalamualaikum
kawan-kawan, efa ada join contest MYDIN, MY CHOICE 
nak mintak tolong sikit  pada kawan-kawan yang sudi
VOTE efa nur..
sekadar suka-suka je nie...hehe
kalau sudi nak vote, 

CARA-CARA untuk VOTE: 
2)  Klik MyDin Contest dan Enter Contest seperti gambar di bawah 


 3) klik Gallery dan Search by name: EFA NUR and submit.


4) klik VOTE 



TERiMA KASiH pada anda yang sudi VOTE gambar Efa Nur.. 
kepada yang dah vote, tinggalkan link kat ruang komen ye..nanti efa bagi hadiah buat anda yang bertuah :)


4 comments:

AdyBudika said...

kan kalau kasi link gambar tu terus lebih mudah..heeh..apa pun dah vote :)

Al Meister Ex a.k.a MASTERX a.k.a Amin Abjad said...

dah vote...
ni bukti...
heee...
http://apps.facebook.com/mydinmychoice/submitentry.aspx
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001883141927

melawat lah blog ni yeahhh..:)
http://masterxstory.blogspot.com/

Myra Jay said...

Dah vote jugak..
Gud luck yer :)



Nak mintak tolong like jugak "Ada hadiah buat korang…"

peep said...

xde fb xleh vote eh.. huhu :(

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog