Sunday, May 1, 2011

Artis Paling Seksi



 waaaahhh...buat julung kali nya efa nak tayangggg gambar artis yang paling seksiiiiii...!!!!
mari dekat mari rapat abang abang pakcik pakcik kakak kakak semua....hahahahaa

Makhluk Tuhan paling seksa

aaauuuwwww caaakk...!!!
 Cantik tak?? hihihihi
macam bercahaya je muka efa tu kan..haha
menyelam bersama dolphin....
tapi pemandangan tu tak berapa cantik laa...kan..kan..
maaf efa terpaksa seksi buat sementara waktu..hehe
 Jangan marah ye..


gambar tu sebenarnya untuk nie..







hahaha..main-main je sebenarnya nie...hehe
saja nak try test tengok...
rupanya benda nie untuk di Vote..kihkih
so, tolong jangan vote efa nur!! haha
tak berminat tapi hadiah dia best woooww...
melancong ke New Zealand 
Berminat?? 
boleh join kat SINI :) 






8 comments:

zacky ~786~ said...

hahahaa~ ingat btol tadi.. adehh :P

AdyBudika said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...syeksinya..kene undi atau tak kene undi neh?? baik bagitau betol2..ahhaaa

efa nur said...

zacky: hahahahaa...gelak guling2 :p

abg ady: sekkksiii kan..haha benda 2 memang kena undi tapi tak payah laa undi..sah2 takde harapan..hehehe ;D

saje je join tu... :))

Encik Suami said...

tipah tertipu.hengatkan betul2 tadi.
sabar je la.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Sampai Hati Yu Tinggalkan Ai (>.<)

efa nur said...

encik suami: hehehe..sabar jelaa ye..hihi :D

eelobor said...

tak marah pun....suka. masuk lagi banyak2 gambar yang menyeksakan. huhuhuhu

efa nur said...

alamak.. abg eelobor suka la..huhu
ayat mcm perli je 2..hihi
okey laa..lain kali efa tak buat dah ye..hehe :)

fiq. said...

contest apakah ini? huhu

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog