Tuesday, May 10, 2011

Selamat Bercuti...

yeeaayy..yeeaayy..cuti..h0oorey..!! hehe

Assalamualaikum...
Alhamdulillah...hari nie last efa dekat kolej.. baru je siap kemas barang..sempat lagi nak update nie..hehe lepas nie balik rumah terus... pejam celik pejam celik, dah habis semester 5 nie rupanya.. sekejap sangat.. rasa macam baru je mula kuliah..huhu lepas nie cuti 4 bulan..tapi efa ada intersesi sebulan bermula 16 mei nie.. cuti sekejap jela..huhu 

efa nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada semua kawan-kawan yg follow dan tinggalkan komen di blog efa..MAAF tak sempat nak balas semua..nanti jika ada kelapangan, efa balas jejak anda semua okey :) urrmm..sebenarnya mood blogging dah kurengg sekarang..tak tau laa  kenapa..rasa macam blog efa nie tak best je...kan?kan?hehehe..

okey la, doakan semoga result efa sem nie lebih baik dari sem lepas ye...aminnnnn :)

dah habis exam nie, teringin nak makan benda nie...
 
RUSKI-makanan segera kegemaranku..hehe
efa sebenarnya berhenti makan maggie mula dari awal sem nie..saja nak try test tengok..hehe yelaa..amalkan makan maggie nie kan tak berapa elok.. tapi itu lah yang paling best bagi student.. jimat,cepat dan sedap..haha dari efa diploma maggie meneman perut efa di kala kesunyian..hehe tapi Alhamdulillah efa berjaya tak makan maggie untuk 1 sem nie..terasa macam hebat je..haha dan di sebabkan exam dah habis, jap lagi nak pergi borong RUSKI banyak-banyak...hihihihi...

okey laa...
semoga anda semua sentiasa di Rahmati Allah dan bahagia hidup di dunia & akhirat :)
terima kasih sudi singgah di blog efa yang tidak seberapa ini...


 efa suka sangat gaya penulisan Kakak ini..BEST..suka jenguk  blog KakZakie.:)

okey la..efa nak pergi bercuti..bye! 


5 comments:

Kakzakie said...

Masya-Allah dah dia promo kakak pulak.

Balik tu elok-elok sayang ooiii, jangan melencung empat lain. Kalau nak melancung tak pe tapi tanya mak-ayah dulu.

Selamat bercuti. Bila turun JB bagitahu kakak.

eelobor said...

sebelum gi bercuti tuh, bila nak belanja bowling nih?

hans0 said...

saya suka megi itik.. harhar

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

efa nur said...

kakZakie:okey..baiklah kakak ku :)

eelobor: siapa yg nak belanja siapa nie??hehehe ku menunggu..:D

hans0:megi itik??tiktiktik..haha :D

frame+Lenses: haha..mekasih nadh..:)
anda lah orang pertama yg ckp terbaik...huahuahua :))

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog