Friday, November 4, 2011

Salam AidilAdha :)




selamat pagi kepada semua rakan rakan, jiran tetangga, pakcik makcik
abang abang kakak kakak adik adik semua...hehe

terasa lama dah tak update blog nie..sangat malas okeh! =_=

syukur Alhamdulillah..
Allah permudahkan segala urusan.. Thank You ALLAH :)
hari ini merupakan hari terakhir di puncak alam..
sebab minggu depan mid-sem break seminggu..hehehe
kejap lagi nak balik kampung dahh..yeaaahhh..!!! ^^

sekejap sangat masa berlalu kan..pantas lagi tegas! hee ^^
diam tak diam tinggal dalam lagi 2bulan lebih je nak habis belajar..
lepastu bakal melangkah ke alam perkerjaan...
takutnyew...ehh,bukan..bestnyew.. =_=

*erkk..kenapa kelihatan seperti sangat skema ayat ayat di atas??**
hehehehehee ^^


terasa happy hari ini sebab bangun seawal jam 4pagi 
study untuk buat test kejap lagi...hihi


sebenarnya malam tadi tidur awal sangat =_=
letih sangat tulang tulang badan nie...
bunyi macam hebat kan kepenatan itu?hehe

semalam pergi Bukit Cerakah, Shah Alam..
buat interview untuk group assignment..
sangat best..nanti laa update pasal
Bukit Cerakah tuu..hehehe



di kesempatan ini, efa ingin mengucapkan...

selamat menunaikan ibadah haji kepada seluruh umat islam di dunia..
semoga mendapat haji yang mabrur..
amin!!! ^^


5 comments:

Iffah Afeefah said...

slamat raya haji kemba

efa nur said...

Iffah: mekasih kembo :)
salam Aidiladha :)

azrinna said...

Salam Aidiladha.

Cik Bambam said...

selamat hari raya aidiladha! :)

BLADE EDGE said...

salam aidiladha :-)

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog