Monday, November 14, 2011

Tagging Game!!


Assalamualaikum....

Ada berita gembira nak kongsi di sini...
dengan hati yg gembira, Efa telah di tagged oleh adik dan kakak yg comel
oowwhhh....sangat teruja apabila mendapat dua game yang sama..
cuma soalan lain-lain...  T_T

 kena jawab 11 soalan..
11+11=22...
menarik bukan...
macam nk jawab soalan test or quiz dalam class je...hehe 
dengan ini, demi menjimatkan masa, ruang dan tenaga,
Efa gabung kan ia menjadi 1 entri je..
senang kannn..hehehe

TERIMA KASIH 
kepada mereka-mereka yg sudi meng-tag diri ini
okey, mari kita mulakan permainan ini..!!!


RULES
  • YOU MUST POST THESE RULES.  
  • EACH PERSON MUST POST 11 THINGS ABOUT THEMSELVES IN THEIR JOURNAL. 
  • ANSWER THE QUESTIONS THE TAGGER SET FOR YOU IN THEIR POST, AND CREATE ELEVEN NEW QUESTIONS FOR THE PEOPLE YOU TAG TO ANSWER.
  • YOU HAVE TO CHOOSE 11 PEOPLE TO TAG AND LINK THEM ON THE POST GO TO THEIR PAGE AND TELL THEM YOU HAVE TAGGED HIM/HER. 
  • NO TAG BACKS. 
  • NO STUFF IN THE TAGGING SECTION ABOUT 
"YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS." 
  • YOU LEGITIMATELY (AKA, REALLY, TRULY, WITH ALL HONESTY) HAVE TO TAG 11 PEOPLE.


11 Thing About Me :


1. Peminat Dato' Siti Nurhaliza ^^
2. Suka gile warna Pink
3. Suka makan jagung rebus
4. Suka makan ikan keli goreng..hehehe 
5. Hati mudah tersentuh
6. Kuat merajuk
7. Suka layan cerita korea
8. Suka kumpul teddy bear ^^
9. susah makan ubat =_=
10. suka budakbudak kanakkanak babybaby comel..hee  ^_^
11. Pelajar UiTM Puncak Alam ^^


Berikut adalah soalan cepu cemas dari adik Syiera Azmi  yg comel ^^


1. Full name korang ?
+ EFA NUR
2. Pernah pergi Beijing tak ?
+TAK PERNAH
3. Share satu picture korang kat jawapan ni boleh ?
+TAK BOLEH..... sory..hehehe ^^
4. Perkare ape yang belum pernah korang cite kat orang lain lagi ?
+Errkk...tak boleh cerita kat sini...
5. Ade brape sibling n anak yang ke brape ?
+ 6 ORANG ANAK KE-3 ^^
6. Name manje korang ?
+EFA..tak manje T_T
7. Berat n Tinggi korang brape ?
+RAHSIA...hahaha
8. Cantik tak Blog kite :P ?
+CANTIK blog awk.... :)
9. Pandai speaking Mandarin ?
+SIKIT-SIKIT...
10. Andai kate korang ade mase seminggu je untuk hidup, ape korang nak buat ?
+BERAMAL.. BERTAUBAT...insaf T_T 
11. Muke korang ade jerawat tak ?
+Time dtg bulan jew..time bulan xdtg xdek..hehehe 




soalan seterusnya dari Kak Suzira ^^

*apa nama penuh anda???
+same ngn jawapan 1st kat atas tuu...hehe*pengetahuan anda ttg saye...???
+kenal kak suzira mase sekolah rendah..kat SKDP :)
*definisi kwn baik pada pemikiran anda???
+sahabat yang sentiasa ada dalam susah mahupun senang
*bile memula kali pertama anda memandu???
+mase belajar memandu..hehe tahun 2007
*per cita2 anda mse kecik2 dulu???
+Doktor, cikgu, polis..sume yg best2..sentiasa bertukar-tukar..hehe
*nama feveret yg anda terpikir nk bg anak2/bakal anak2???
+NUR JANNAH ^^
*hobi di kala lapang anda???
+layan movie :)
*tempat best yg ingin anda kunjungi???
+Mekah :)
*bape kali anda mandi dlm sehari???
+3
*apakah nama manja anda disisi pasangan tercinta???
+RAHSIA.....hehehehe
*bape berat badan anda???
+RAHSIA....kenapa sume tanye berat nie?? sensitif..T__T



TERIMA KASIH 
kepada orang yang telah mencipta game ini..!!
 T__T

dan seribu kemaafan kerana saya tidak dapat 
menghabiskan permainan ini...
atas sebab-sebab tertentu
cukup lah setakat di sini

T_T





TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog