Friday, April 15, 2011

Blogger Girl

walaupun efa tiada nama dalam dunia blog nie, (tak fofular)
tapi paling kurang, efa glemer dalam kelas..haha perasan betul..!!
ada apa pada nama? pada glemer? pada fofular?
bak kata Fafau
"jangan cari glemer, biar glemer cari kita"

eehh..apa motif kau nie tipah oi..??hahaha
belasah laa..tak penting pun glemer nie..
aku menulis bukan kerana nama tapi kerana mama..eehh....
buat apa kalau follower beribu raban tapi blog tak berkualiti kan..
macam blog efa nie...harap je ramai follower tapi hampeh.. content ntah hapa hapa..hahaha 
(ehh..ramai ke follower kau tu??) 
efa bersyukur dan terima kasih pada yg sudi follower blog efa...
maaf di atas, di kanan, di kiri dan di bawah layanan yang kurang memuaskan....

sebenarnya efa nak kongsi cerita nie.....

GELARAN

mengikut sejarah, antara gelaran yg pernah di berikan kepada efa sepanjang pengajian degree nie adalah seperti berikut:

PINKY GIRL
gelaran nie  efa suka..haha
di sebab kan efa nie gila pink, apa saja barang efa akan kelihatan pink..
sebab tu kawan-kawan panggil minah pink or pinky girl..haha
tak sangka sampai sekarang tabiat gila pink ku masih tak hilang..
tunggu dah tua kot baru berubah warna...haha

KOLEJ GIRL
dari sem 3 sampai lah sem 5 sekarang efa masih duduk kolej..
budak manja laa kata kan..hehehe
sem lepas cipta rekod apabila dalam kelas efa sorang je duduk kolej..
yang lain semua duduk rumah sewa..haha
di sebabkan itu lah mereka menggelarkan diri ku
kolej girl...huahuahua takpe..layaann..

BLOGGER GIRL
dan sekarang gelaran nie menjadi sebati dalam diri..wakakaka
di sebab kan efa nie antara blogger aktif dalam kelas,
ia menjadi bahan..jahat kan..huahuahua
kalau ada apa-apa je berkaitan internet ke blog ke
mesti nama efa naik..blogger girl...
mekasih laa ye...touching i..
glemer laa jugak tu kan..haha

ini laah dia budak-budak kelas efa..haha
Degree in Tourism Management UiTM Puncak Alam 
(part 5 minor culinary)


9 comments:

wanie misa amane said...

Rasa mcm kembali ke zaman kanak-kanak kan dengan segmen Abg Ben kali ni ^___^

AdyBudika said...

^^"

efa nur said...

adybudika: ada makna tu ye..hehehe :D

al-lavendari said...

hi blogger girl. bagus juga ada kemahiran atau kelebihan tertentu dari orang lain.

efa nur said...

betul tu Al-lavendari.. terima kasih.. :)

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

P/S : HePi BLoGGiNG... JaNGaR KeJaR GLaM... :D

nelly said...

setuju !!

ahmad humairi said...

Kalau girl tu ditukakan perempuan amacam? misalnya perempuan pink...takpun perembuan mereh jambu....tak cun kot nama tu...

AdyBudika said...

http://www.adybudika.com/2011/04/aku-nak-cari-gaduh-dengan-blogger-gadis.html hambek!! entri untuk nur!!!!!

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog