Friday, April 15, 2011

Zara Ayu baik hati... :)

anda kenal siapa ZARA AYU??
penyanyi baru berbakat besar...
belum kenal??
meh tengok SINI

tujuan efa buat entri ini sebagai tanda terima kasih kembali kepada Zara Ayu kerana status beliau di fb.. mula-mula baca terkejut juga sebab ada url blog efa.... macam tak percaya je..huhu pertama kali nie orang hargai dan berterima kasih kat efa sebab buat entri tentang mereka... tiba-tiba rasa bahagia.. yelaa.. kau bayangkan selama nie, dekat 18juta entri kot efa buat pasal Siti Nurhaliza, pernah ke beliau ucapkan terima kasih atau tinggalkan paling kurang 1 komen?? takde kan.... ehh...oiii...kau budget kau tu artis top ke Tipah oiii..?? siapa kau di hati Siti..??? waaahhahahahampeh..!! ok, tak lawak!

sambung balik cerita asal..

urrmm..efa sebenarnya tak tahu dari mana Zara Ayu dapat tahu tentang entri yang efa tulis pasal beliau...
(apasal banyak sangat ayat tahu nie..hehe)
owwhh..pakcik google kot..hihi
serius tak sangka beliau akan datang singgah baca... 
so,efa akan lebih berhati-hati bila menulis tentang seseorang selepas ini.. tak kira laa artis ke peguam ke tuan tanah ke...yang penting orang...hehe motif???
oowwwhh ye..mungkin Siti Nurhaliza selalu baca blog efa.. cuma malu nak komen kot.. 
(think positive ok) hahaha

ok..mengarut 
istimewa buat ZARA AYU :
+semoga impian menjadi kenyataan...
+semoga menjadi artis berjaya suatu hari nanti...
+anda mempunyai bakat besar..jangan sia-siakan ok..
+jangan sombong bila dah berjaya..
ingat lah kat EFA NUR..haha
+kurangkan kontroversi, tingkatkan segala prestasi..
(macam pernah dengar ayat last tu kan..)

okey, sekian, mekasssiiihh....



6 comments:

MissNadh said...

tak pnh dgr lagi die nyanyi..best eh?

efa nur said...

MissNadh: best..suara dia sedapp... :)

budingyun said...

pezolstylez tu kawan saya..hehe..

efa nur said...

waaahh..kwn budi pun ade..hihi :))

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

efa nur said...

wslm Blade Edge.. :)

mekasih ye...efa dh follow blog BLADE EDGE... :)

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog