Friday, April 15, 2011

Pengaruh Blogger Gurlz

tersebut la al-kisah di sebuah padang pasir...
 ok, tiada kena mengena..
berkenaan dengan tajuk..
efa berjaya mempengaruhi ramai rakan kelas untuk terjebak ke kancah blogging..haha

kemain dulu korang kutuk-kutuk aku blogging kan...
sekarang baru korang tahu...hahaha *gelak jahat
tapi mereka nie kurang aktif...
sekadar suka-suka je kot join aku blogging..haha
al-kisah...

  • efa bersama Ahpen... 
    mengikut sejarah melayu, di awal semester dulu, si Ahpen nie kutuk-kutuk efa sebab aktif blogging...siap warning nak buli efa satu sem..wahahaaha
    last-last tak sampai setengah sem, beliau muncul dengan blog sendiri kan..
    pastu siap kutuk-kutuk aku kan...haha
     
    oowwhh...sebenarnya bukan efa yg menjadi pengaruh kuat si Ahpen nie..
    tapi kekasih hati beliau si Mawar Plastik...!!
    rasanya cik Mawar memaksa si Ahpen untuk buat blog kot..hahaha
    (stetmen saja nak cari gaduh nie)
    efa bersama cik Mawar :)
    dan yg  paling special buat kekasih awal dan akhir..waaahhh...
    hehe..my bestfriend pun sekarang dah ada blog..
    bersama kimmey Ramie :)

    dan buat si kurus nie....beliau dah lama ada blog tapi kurang aktif..hehe
    sesiapa minat nak jadi model, boleh kunjungi blog Ren..
    beliau phographer handalan..hehe :)
  • Okey, happy Blogging buat kalian semua....
    *aku tunggu Atiqah Roslan buat blog..hehe
     
     

No comments:

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog