Friday, April 29, 2011

Perkahwinan Putera William dan Kate Middleton: 29 April 2011








pasti ramai yang menyaksikan majlis perkahwinan di raja nie..
tiba-tiba berangan nak jadi puteri laa..hehe

Siaran langsung:
  • TV7: Bermula 3.30 petang hingga 8.30 malam
  • Astro 512 BBC World News: Bermula 4.30 petang
  • Astro 511 CNN: Bermula 2 petang
  • Astro 735 ITV Granada: Bermula 3.30 petang
  • Astro 707 TLC: Bermula 3.00 petang
  • Astro 514 Skynews: Bermula 5.00 petang
maklumat lanjut di SINI





*tak dapat tengok live kat TV.. kena study..
tengah exam sekarang dan besok 2nd paper..wish me luck k :) 
TQ

7 comments:

Kakzakie said...

Study Efa sayang tak payahlah tengok ini. Lain kali pasti akan keluar lagi.....

Kakak ada keychain putera charles + diana dulu gold colour sampai dah pudar sekarang nie....

Sharinginfoz said...

alamak kakzakie dah sound efa, anyway thanks for the link

efa nur said...

mekasih akak sayangg.. :)

bestnya akak ada keychain 2... :)

efa nur said...

hehehe...thanx jugak buat sharinginfoz :)

Encik Suami said...

org yg berpangkat,kaya..buleh lah buat majlis gemilang cenggini.klu kat negara kita..buat biase2 jerk.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Selamat Ulangtahun Sayang (>.<)

Hanis MY said...

bestnyaaa nak tengok jugak wuwuwu...kat lab lg skrg ni tatau tunjuk pukul berapa kat tv..cantiknya gown kate...

Tasha said...

gambar last tu mcm tak real la....

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog