Tuesday, January 4, 2011

cerita efa tak best..???


Hoho..memang haru biru hijau merah dan pink betul laa..
semalam ada sorang hamba Allah komen entri efa..
ayat dia berbaur negatif pada efa..
penat-penat kita tulis entri tapi dia cakap
cerita kat ENTRI INI tak best...!!
sampai hati kamu kan...kan...
tak pe..ada ubi ada batas..
ada hari boleh ku balas..
ceewaahhh...!!Hahahahampeh...
kalau nak tau betul ke tak best,cuba laa baca
lepas tu komen ye..huhu

ini adalah buktinya...

okay,sebelum tu efa nak mintak maaf dan nak ucapkan
banyak-banyak terima kasih pada pengomen tersebut
iaitu blogger terkenal dan mempunyai cucu paling ramai kat dunia
siapa lagi kalau bukan ATOK "Petua Kita Semua"
siapa yg tak kenal lagi atok,jom terjah atok..!!
pada yg dah kenal, jom ketuk kepala atok..
ehh..bukan..jom ziarah atok..hehe

 hehehe...bukan laa komen negatif pun sebenarnya..
efa pun akui memang tak best pun cerita efa tuu..haha
daku insan yg lemah..terima lah daku seadanya..hikhik
komen atok tu jadi pembakar semangat untuk efa..
dan kalau ada lagi cerita efa yg tak best, bagitau la..
boleh di perbetulkan dan di perkemaskan lagi..hehe
selain tu, efa nak ucapkan terima kasih kepada
semua rakan blogger yg sudi datang baca dan komen entri efa..
(walaupun tak best kn..haha)
dan di sini efa nak anugerahkan piala pekerja cemerlang 2010
kepada si comel     EELOBOR

My Photo



















comel kan..!! nak ngorat?? JOM klik SINI...hehe
beliau sangat rajin datang baca dan komen setiap entri efa..
dan seperti biasa, efa akan buat serangan balas ke blog beliau..hihi

mekaseehh daun keladi, hari-hari datang lagi ye..hehe..


14 comments:

Nora Shahaira said...

ish...ade jugak gitu ek..

Syafiq Rosli said...

its ok lah..amik kritikan itu sbgai membina

eelobor said...

setuju ngn syafiq, terpulang pada kita pandang bagaimana komen tersebut. jika kita melihat ianya dapat memberi kesan positif, maka satu advantage yang dapat untuk kita. begitulah sebaliknya adik efa.

hehehehe....terima kasih ada muka muaz kat situh. hehehehe

efa nur said...

nora, ada laa..hehe :)

Syafiq,okey..tenkiu ya.. :)

eelobor, baik lah abg..hihihi :D
sama2..hehehe muaz comel..:)

Hanim Mahali said...

lah, ingatkan marah tadi. Baguslah terima dengan hati terbuka... semua itu bagus untuk memperbaiki blog kita supaya jadi lebih baik...

efa nur said...

hanim, betul tu..terima dgn hati terbuka..:)
mekasih yaa.. :)

shahjiehan said...

sabo je la ea yong~ smile :)

efa nur said...

hehehe..okey shahjiehan..tenkiu yaa..smile..:)

Amy Syaquena said...

Kritikkan tue bagus untuk mimbina ..eelobor memang rajin bw dan dia adalah salah seorang blogger yang kerap singgah di blog amy juga..

efa nur said...

yep..kritikan membina mmg bagus..tenkiu amy..:)
eelobor mmg blogger terbaik..:))

AiMaN said...

nak dah kene batang idung atok..hahaha..gurau je tomey eh..

entry ni best kot..sebab ramai org komen...hik3..tahniah..

lama x chatting ngn efa..smlm chat ngn peni..peni stress smlm..hihihi...

efa nur said...

hahaha..padan muke atok..sape soh komen bukan2..kihkih
naseb baik atok ckp entri nie best, kalau x, efa kena buat entri lagi pasal komen atok..haha

owwhh..peni stree?? efa pun lame dah x chat ngn peni..dah start sem baru kn..hehe

Hajar said...

anggap je itu komen yang positif..
tp yg komen tu jgnlah jujur sgt..kecil hati org..

sueniera said...

hahahha..xpe efa.. serang die balik.. i like pe ur entry...

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog