Wednesday, January 12, 2011

Jangan biar aku terleka...


okey, ini sekadar untuk luahan hati..
bosan sebenarnya..huhu dari tadi nak study (belek-belek buku) tapi mood tak sampai..baca pun tak masuk.. ada assignment tapi due date lambat lagi..tangguh laa dulu..biar nanti baru kelang-kabut nak buat..kihkih macam nie lumrah alam bagi seorang pelajar seperti saya.. siapa makan cili dia terasa pedas..kehkeh
bila laa kau nak berubah cik efa oii...huhuhu
okay,minggu nie jugak saya cuba siap kan ye..hehe
besok ada  kelas dari 8.30am sampai 4.30pm..
wadusss..waduss...


dah  masuk sem 5 nie kena lebih tekun sikit..kena lagi rajin..haha
azam setiap awal sem...tapi sikap main-main masih ada lagi..
ooohh..itu lah aku..tolong ingat kan aku...
jangan biar aku terleka lagi..

LARI..LARI..lari..lari..LARI..LARI

4 comments:

eelobor said...

asyik dok ngelamun kut eh.... jaga2 efa.....hihihi

efa nur said...

hehehe....betul laa 2..
ngelamun byk sgt..hihihi ;D

AiMaN said...

EFA PEMALAS..hihihihi...

menyepi je..npe ek? kesunyiaan ek?

efa nur said...

atok nie, suke kutuk efa...hahaha

bz ngn klas laa tok..nie pun ngh klas..dlm lab nie..wakaka

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog