Monday, January 10, 2011

Menuju Puncak Alam...

Assalamualaikum...selamat pagi..:)
okay, hari nie efa dah mula klas..dan bermula lah hari-hari ku
untuk menuju puncak..hehe
best belajar kat puncak alam nie..sebab kat sini ada KLCC..ehh silap..
ada "tangga batu cave"
di sebabkan efa duduk kolej, setiap hari perjalanan ke kelas harus melalui liku-liku kehidupan..okay,mengarut.. nie gambar tangga kat bawah nie..
2ratus lebih anak tangga harus ku naiki untuk  menuju kejayaan..cewaahh..hehe
kelas hari nie mula 10.30am jap lagi..
so, untuk pemandangan mata-mata anda..
jom layan gambar tangga UiTM Puncak Alam..
hehehe.....

posisi kiri

posisi kanan

pemandangan dari kelas aras tingkat 10


yeeaaahhhh....!!!
kami gembira untuk belajar..hehehe


13 comments:

zacky ~786~ said...

wahh.. cayuk2.. yeah !!1

eelobor said...

dh biasa ngan pemandangan kat situ, pegi antar adik ipar belajar kat sana

efa nur said...

zacky: hehe..mekasih..mekasih.. :)

eelobor: owhh...ade adek ipar kt sini ke? pempuan ke laki? boleh laa kenal nanti..hehe :D

meaw said...

meaw stay kat puncak alam :D

efa nur said...

hye meaw..stay kolej ke? waahh..ade geng laa kite..hehe :D

meaw said...

efa,umah family kat situ but meaw stadi kat penang ni .....cuti sem balek la....tapi cuti mid-sem ni meaw tak balik.....banyak trip nak p ni :D

efa duk umah sewa ke kolej?

efa nur said...

owwhh..ye ke..ingtkan meaw study sini..hehe bestnye ade umah kt sini..cantik pemandangan kn..hehe

efa duk kolej.. :)

meaw said...

memang best ouh dear,meaw suka sangat duk situ tapi yang tak best time mandi,sejuk gila :D

kadang-kadang penah tak mandi satu hari,ops...rahsia antara kita :P

efa nur said...

owhh..ok..ok..nie rahsia antara kita jew k..
hahaha.. ;p

meaw..meaw...meaw... :D

::nuRuLaDHar:: said...

waaa..bes nye.. =)

efa nur said...

nuruLaDHar: bes ke?hehee... :D

eelobor said...

efa: pompuan, skrg dia praktikal akhir kat HUSM. Tunggu nak konvo...

efa nur said...

owwhh..ok..best nye dh nk konvo..hehe :)

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog