Wednesday, January 26, 2011

Research...Journal..study case..bikin panas...

sekadar hiasan tampal dinding..hehe


kalau suka boleh baca...kalau tak suka, boleh jalannn....hehehe

okay, semester nie agak handsome sikit..sebab makin banyak kena buat research.. journal.. cari article.. study case...pening pening..hehe bukan merungut tapi mengeluh.. ehh bukan mengeluh tapi  mengadu.. ehh..ape nie..?? okey, efa dah pening..hehe nak aktif blogging pun kena berpada-pada..
 AWAS...jangan jalan bengkang bengkok...!!
besok kena submit proposal research....okay, sebelum nie dah ada tajuk dan dah cari journal pun... tupp..tuupp...tadi baru dapat tau ada clazmate yg buat tajuk sama gak..aduii...cancel..!! kena fikir lagi tajuk lain..bukan senang nak pilih tajuk...cakap je memang senang laa kan..hehehe
okay, dah dapat tajuk baru untuk buat research..berkaitan dengan BLOG...tapi tak tau laa okay ke tak nie..hehehe ada sesiapa nak derma idea best2..?? plzzz...hihihi

-ini lah aku-


3 comments:

Amira Naddia said...

kenape xsuruh classmate tuh yg suh cr tajuk len...??

eelobor said...

tajuk dia...."tetap tak suka, tapi tak mau jalan sebab nak baca gak"

efa nur said...

amira: sbb die dah siap buat..tp efa baru siap cari journal..hehehe :D

incik eelobor: dah bace boleh jalan ye..sedap betul tajuk 2..kihkihkih ;D

mekasihhhh.. :)

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog