Monday, June 13, 2011

Happy Birthday to Efa Nur, Nisa Menaip dan Cik Epal

kek birthday 2008- 
masa praktikal di Aakasha Travel & Tours,
Presint Diplomatik, Putrajaya
:)
13 JUN 2011
efa nak ucapkan 
Selamat Ulang Tahun Kelahiran 
buat diri sendiri..heeee :D

Alhamdulillah..syukur kepada Allah efa masih sihat dan di panjangkan umur
ucapan terima kasih kepada ibu efa, 
di atas kasih sayang dan pengorbanan melahirkan dan membesarkan efa selama ini.
Semoga dikurniakan Iman yang sempurna,
akhlak terpuji, pekerti  mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal, ilmu yang berguna,
jodoh yang membahagiakan,
dan hidup yang dirahmati.


~semoga berjaya di dunia dan akhirat~

efa juga nak ucapkan selamat ulang tahun kelahiran pada Blogger femes ini..
yang berkongsi tarikh lahir yang sama dengan efa.. :)

dan 
14 jun 2011


______________________________________________________________________
As Allah adds life to my years,
may Allah add years to my life,
may Allah show me with many blessings on my special day,
Allah is so wise that He never created friends with price tags,
if Allah did,
I wouldn't have been able to afford a precious friend like you
May Allah soften the pillow I rest my head on at nite,
may Allah make smooth the path my walk by day,
not just today, but everyday,


Happy Birthday to 
Efa Nur, Nisa Menaip dan Cik Epal
p/s: terima kasih pada semua kawan-kawan yg wish :)


13 comments:

Lulu caldina said...

happy birthday dear, semoga makin cute dalam kedewasaan ini.. :)

Cik Miera said...

happy bday efa... semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki.. amiinn..

eelobor said...

hepi besday efa....semoga hadiah yang tak seberapa nilainya daripada saya tadi menjadi satu kenangan untuk efa..... hihihiihihih

Kakzakie said...

Hai efa... Happy belated birthday. Banyak dapat hadiah? Doa akak moga efa terus cemerlang dunia & akhirat dan mendapat apa yg dihajati. Erm... apa tu ye :)

Buat cik epal juga Happy birthday to you..

efa nur said...

lulu caldina: hehee..thanx ya.. :)

cik miera: aminn..mekasih cik miera:)

eelobor: mekasih byk2 ye untuk hadiah 'best' itu..hehehee.... :D

kakZakie: hai akk.. :) terima kasih ye..xbyk pun dpt hadiah..hehe mekasih untuk doa akk..aminn :)

b a m b a m ' s said...

happy birthday efaaa~! ^^,
semoga pjg umur, murah rezeki, dikurniakan kesihatan yg sihat dan bla bla bla..ehhehe..

p/s: nak minta tolong VOTE boleh?

step 1 : klik LIKE http://www.facebook.com/churpchurp
Step 2 : Klik VOTE pic saya.. LINK PIC
Step 3 : dah boleh klik PANGKAH.. hehehe..

Thanks!

Azwa Azee said...

happy birthday to efa..semoga dipanjangkan umur yang diredhai..;)

mas saari said...

happy birthday efa..
moga panjang umur, murah rezeki dan bahagia selalu!

siti kektus said...

Slamat tua! Hihi
m0ge sukses n hepi slalu, ;)

Nisa Kay said...

thank u so much dear! and happy birthday to you too :)

Tea said...

wahhh.. happy birthday dear... :)


http://www.tehuzz.com/2011/06/ringkas-tetapi-padat-cukup-untuk.html

amy amira said...

nak 1 kek boleh,hehehehehehe

siti kektus said...

hepi belated besday~ hehehe

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog