Thursday, March 10, 2011

MATTA Fair 2011 (PWTC)



Jom serang ramai-ramai..!! hehe


 
MATTA Fair 2011 (PWTC)
Date : 11th-13th Mar 2011
Venue : Tun Razak Hall 1, 2, 3 & Pelantaran Putra



kenanganku di  MATTA Fair 2010

tahun lepas efa pergi MF nie sebab nak beli package Genting..
memang best laa sebab murah gile.. 
banyak package yg best2..yg murah2..yg molek2..haha
sampai nak beli semua yg ade...kihkihkih
jadi di pendekkan cerita,
dengan tamak haloba nya efa dah terbeli 6 standard room,
First World Hotel..
2 hari 1 malam
1 bilik untuk 2 orang termasuk breakfast.. hanya RM48
sangat murah..sebab tu mampu beli sampai 6..hahaha
lepas tu jadi laa enam jahanam..oppss..haha

sebenarnya efa beli package tu untuk class trip...
kami ada group assignment..kena interview themepark department..
tapi malang nya pada tarikh temujanji tersebut,
bilik kat First World Hotel semua dah penuh..hahaha
memang tak dapek nak nolong...
bilik dah beli cuma tarikh takde lagi..
di sebabkan kelalaian sendiri, efa bertanggungjawab sepenuhnya ke atas package tersebut..hahaha
walaupun dah beli, tapi package tu tak boleh guna untuk class trip ktorg..
tapi efa bernasib baik, dengan bantuan seseorang, efa berjaya dapat kan apartment yg harga murah juga untuk kami..hahaha sesuai laa untuk kami yg bergelar pelajar nie kan..hehe

di pendek kan cerita,
cara efa manfaat kan bilik-bilik tersebut:
~~bercuti bersama~~
 MAY 2010
1 bilik- untuk efa dan adik-adik...hehehe
2 bilik- untuk kimi and the geng.. :)

~~sia-sia~~
JUNE 2010
masa tarikh check -in yg lagi 3 bilik  tu, efa ada kat genting..
buat part-time sebulan dekat sana..haha
so,sia-sia laa booking bilik tu kan..
sebelum tu tak tau pun akan kerja kat sana..haha
puas efa tanya sapa-sapa yg nak..siap nak bagi free lagi..
tapi malangnya takde orang nak..haha sebab pada hari bekerja..
so, yg terbaik efa lakukan:
lepas habis kerja, check-in bilik tu dan duduk melepak beberapa jam..
walaupun membazir tapi puas dapat sepah kan bilik tu..haha
tapi mampu lepak kat 1 bilik jelaa...lagi 2 bilik tu tersia-sia..huhu
bazir..bazir...

moral of the story:
sediakan payung sebelum hujan..haha
berfikir panjang ye kawan-kawan sebelum nak buat sesuatu tu..
nanti menyesal tak sudah...hehehe

  

kepada sesiapa yg berminat nak pergi genting,
boleh godek-godek laman web genting nie ye...
ada promosi hebat..!!!
more info: http://www.rwgenting.com/


group members


rombongan cik kiah..lalalalaa


okey, byebye...


besok efa pergi Matta Fair nie..jumpa di sana ok!
hehehe....





No comments:

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog