Friday, March 4, 2011

Pelajar "tidur bersama" di dalam kelas



PUNCAK ALAM: Seperti kelaziman setiap hari selasa setiap minggu, kelas subjek Human Resources Management pada jam 8.30 pagi hingga 1.30 petang bertempat di tingkat 12 bilik 31 FSK6 akan di hadiri oleh pelajar-pelajar ijazah sarjana muda pengurusan pelancongan yg comel kacak lagi bergaya...yayayaaya....hahaha  ape der..mengarut sangat dah nie..konon cita-cita nak jadi penulis berita..tapi macam hampehhhh je nie..kan..kan..kan..??hehehee ayat bertaburan..ikut dann jeee....haha jangan marah ye cikgu BM.. :)

okay, ini adalah cikgu kami
Profeser Dr Hamdin...
yg bertanggungjawab dan bertanggungsoal
 untuk mendidik kami dalam subject Research...!!
beliau sangat "best" ...haha
suke reject research yg kami hantar..semua sekali die akan reject
 dan redo..do..do..ayat feveret beliau..hahaa

okay, situasi di dalam kelas waktu beliau mengajar
 adalah seperti gambar di bawah..
(antara bukti yg dapat di kesan)

sila perhatikan pelajar di meja belakang..
sedap betul mereka tidur kan...hahaha
pelajar cemerlang, gemilang lagi terbilang tuu...
kakitangan tido: Abu, Seman dan Pat...
sila abaikan jejaka berbaju hitam yg sedang bermain laptop itu
kerana beliau tiada kepentingan di dalam ini cerita..hahaha




sekian

9 comments:

Ayda Farezah said...

Dr.Hamdin mmg sgt "best" taw..ok g kna reject2 ne..ktorg da pnat last sem,korg lak skng..tp ktorg last sem ada yg kna koyak dpn2 claz g..
neway, kakitangan tido ea..ish3..bru taw..

Ayda Farezah said...

Dr.Hamdin mmg sgt "best" taw..ok g kna reject2 ne..ktorg da pnat last sem,korg lak skng..tp ktorg last sem ada yg kna koyak dpn2 claz g..
neway, kakitangan tido ea..ish3..bru taw..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hahaha~ sabau jela..leh lak tido kt kelas.. =)

Yang Comel,
Khumaera Ismail

BuLat i2 CirCLE said...

prof 2 xmrh k hape??sng2 jew leh tdo..

efa nur said...

ayda: hahahaha..tawu xper..ktorg pulak menjadi mangsa beliau sem nie..kuikuikui tekanan melambung-lambung nie..hahaha

khumaera: hehe..kalau dh bosan sgt, boleh je tdo dlm klas..hehehe :D

Bulat i2 circle: dorg yg tdo 2 cover baek punye..nyorok2..hehe prof xnmpk kot..hehe

sueniera said...

hahahahha....ade gak laki aku sekali ek...pandai epah shoot gambar...ahahahha....nak join sekali r jd geng tdo...tp paling dapan...hahahha

Henry Zackery said...

perrgghh tajuk.. terkejut sy :)

Wajah Sebenar Hantu Kak Limah

Anonymous said...

ape kelas human resource...kelas research methodology...

efa nur said...

a'ah laa...salah tulis name kelas...hahaaha baru perasan..bukan HR tp kelas research..kihkihh

mekasih cik anoy..hehe :D

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog