Wednesday, March 30, 2011

Mood Merah Jambu


Assalamualaikum...
Selamat Pagi..Hai..hai...apa khabar anda semua? Hehe..  mood merah jambu.. ayu-ayu gitu...hihi siapa ber-mood merah jambu hari ini, give me 5...yeeaahh..!! :D

Mood efa tengah pink nie..haha cantik, ayu lagi manja kan wanita yang suka warna merah jambu nie..siapa tak setuju, sila main jauh-jauh ye..haha siapa setuju mari dekat-dekat, kita rapat-rapat.. :D

Sekadar suka-suka, bukan sekadar di pinggiran ye..saja nak tayang pinky gurlz yg ber-mood merah jambu...hihihi gambar atas dan bawah, efa bersama kak Wawa, bakal kakak ipar (kiri) dan kanan, satu-satunya adik perempuan efa yg paling gedik kat dunia nie..cik Deyla...haha
ini lah jadinya bila excited terlebih apabila di depan kamera..harap maaf...hehehe

Dan buat pertama kalinya efa berwajah muncung ketika bergambar...macam hampeh kan..haha itu adalah percubaan berani mati...lepas nie tak nak buat dah..tak sessssuuwaaii..!! :D
Gambar di bawah pula adalah memori paling indah ketika berkasih.. part mengenakan orang memang best kan?! Hahaha... teristimewa buat adik kesayangan ku.. Cik Deyla..lalalala

Hensem gila muka ko berwajah gitu weehh....

so, ini adalah gambar wajib tayang!!:D

ohhh ye..sebenarnya tujuan entri efa kali ini adalah untuk mengucapkan
selamat Hari Lahir kepada anak buah efa..
Afrina Insyira...
yg genap setahun pada 24March2011
~semoga menjadi anak yg baik dan berjasa pada ibu ayah~
 
dan ada majlis kesyukuran pada ahad lepas...tema PiNk+puRPLe..hehe
tak lupa juga buat sepupu kesayangan efa, yg berkongsi tarikh yg sama..
Selamat Hari Lahir Ebah.. (23 tahun)
 (harap2 ko baca ye..hehe)
 
abg sulung efa bersama isteri,kak Aisha dan insyira :)



ehh..dah habis laa..hehe
sekian, mekasih..

5 comments:

cikdeyla yg malas sign in belog said...

ngeng !
kasi buang itu pikce lah sengal !!

Cik Miera said...

comel n sweet je bila tgk org kai tudung pink..tp bila miera kai je, ada je yg kata xseswai..huhu

NM02 said...

hepi beday afrina dan utk kazen awak skali...

efa nur said...

cik deyla: xnak..hahahaha

cik miera: nape pulak tak seswai...bg efa,sesape pun yg pakai pink mesti comel & sweet..hehe :D

NM02: tenkiu yaa.. :D

Akid azami said...

waa..selamat hari jadi afrina :) Cute je! :D

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog