Wednesday, November 10, 2010

1st Lucky Draw by HEZE SUZE


1st Lucky Draw by HEZE SUZE



ini adalah lucky draw yg pertama efa sertai..
sekadar mencuba nasib..tapi menyandang harapan tinggi untuk menang..hehe
di samping menyertai,kita juga boleh menderma..ehh..xde kena mengena la..:))
di derma adalaa...hehe harap2 ada luck efa..hihi..:))
buat akk penganjur:
mekasih menganjurkan dan semoga di murahkan rezeki
~bahagia,ceria dan berjaya di dunia & akhirat~

Rules:
  1. MESTI jadi follower blog http://hezesuze.blogspot.com &sila nyatakan ID follower uols
  2. kene wat 1 enty sal lucky draw nie...simple je pun Ok...
  3. Letakkan BANNER di sidebar uols dan link back ke entry.
  4. TAG 3 rakan uols..lebih pun takpe tapi jangan kurang haha.
  5. Akhir sekali tinggalkan komen di entry & juga email ok.

Step 1. Done! ID Follower EFA NUR
Step 2. Done!
Step 3. Done!
Step 4.
 1. ika
2. nana
Step 5. Done!
nak join..??
j0m klik SINI

2 comments:

Hezesuze said...

kira ok latuh...weols pestime buat LD uols lak pestime join LD kan....ngam dah tu huhu

gud luck!!

efa nur said...

hehe..betul3...tenkiu so much kak..:)

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog