Thursday, November 11, 2010

Justin Bieber pemimpin muda Illuminati..


Profile


Justin Bieber
(popular dengan lagu "BABY")



Justin Bieber pemimpin muda Illuminati..

 
Kepada sesiapa yang amat meminati penyanyi Justin Bieber (JB)
yang popular dengan lagu Baby hingga selalu terpekik melolong macam dirasuk hantu apabila mendendangkan bait-bait lagu Jb dinasihatkan agar segera bertaubat. Ini kerana, apabila anda menyebut setiap perkataan dalam lagu Justin Bieber yang bertajuk Baby, anda secara tidak sengaja telah
 "menyebut perkataan yang menyembah dajjal/juru selamat Yahudi".
Ini boleh dikesan dengan cara men"terbalik"kan lagu tersebut (ke belakang).
 Untuk rekod, Justin adalah pemimpin muda Illuminati-New World Order iaitu sebuah organisasi antarabangsa Yahudi yang memperjuangkan konsep One World-One Religion-One Israel

untuk mengetahui apa maksud Illuminati, lihat di SINI.



2 comments:

azwa_amani said...

ramai artis barat..bukan bdk kechik nie aje..dulu britney, pastu chrstna aguleira..pastu rihanna...lagu umberella tu ade mksd disebaliknyerr...banyak segin dorg nak merosakkan minda org islam...salah satunyer melalui muzik...so..dengarlah lagu melayu...amani xminat sgt artis barat nie...pakaian apetah lagi..

efa nur said...

hehe..betul3..efa pun xminat sgt..just share information..hehe :)
2 laa kn..ada jew org barat nie punye trick nk rosak kn minda org islam..huhu lebih-lebih lagi minda budak-budak muda skrg..yg terlalu ikut sgt cara artis2 barat..kn..kn..huhu

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog