Sunday, December 26, 2010

500 BLOG!


Pencarian 500 blog ini bermula jam 2 petang pada 26/12/2010 sehingga 2 petang 27/10/2010.
ini adalah segmen terbaru dari en.Ben.
Tujuan pengumpulan blog ini adalah untuk membuat satu pertandingan ringkas mencari harta karun di dalam blog blog yang berminat ..
okay,untuk menyenaraikan dalam 500 blog,
 kena buat entri serba sedikit mengenai diri dan tujuan jadi blogger..

"my name is Khan...ehh silap...nama saya EFA NUR...hehe masih lagi menuntut di IPTA.. mengambil jurusan pengurusan pelancongan.. saya sangat suka melancong..tapi kena habis kan belajar dulu..hehe berumur 22tahun.. dan peminat tegar segala harta benda termasuk harta karun berwarna PINK...!!hehe
tujuan jadi blogger, adalah untuk melakarkan segala memori dan berkongsi maklumat bersama rakan0rakan blogger yang sudi..dan ingin membangunkan blog indah yg berkonsep kan dunia Pelancongan suatu hari nanti..(masih lagi menimba ilmu)-insyaAllah.."

sekian,mekasih...



17 comments:

iqbalhakimi said...

jom memeriahkan hujung tahun..hehe..oo..patot lah lama menyepi.. =D

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

Mayra Hilton said...

wewit! jalan jalan cARik pasal neh

selamat berkenalan :)

from 500 blog (Ben Ashaari):D

Laili said...

salam perkenalan dari segmen Ben Ashaari - 500 Blog :)

micky eyqa said...

salam perkenalan terjah dr blog BA follow ur blog.. suka tengok blog nie cantik

syira aka sepatu hijau said...

salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)

Mimiey.. (^-^) said...

slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com

eelobor said...

hehehe, dah lama tak joint segmen ben, tak sempat la. nak blogwalking pun takde masa sgt skrg

nazirulhazwan~ said...

samat berkenalan, 1st time dtg sini <--ayat poyo, padahal da 503 kali da masuk sini.haha

kidin said...

salam singgah

nice blog. sila lah melawat blog saya pula lepas ni, kat http://kidin-hut.blogspot.com

selamat berhubung

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

suka cartoon said...

hai..nice to know u..got ur blog at BA..jejak ditinggalkan agar mudah untuk dijejaki..huhuhu

Matika said...

mamat pun dh join juga..salam perkenalan aw..

jgan lupa follow mamat..

Blog Sasau said...

nice blog.
and followed.
visit my blog please.
http://blogsasau.blogspot.com

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blog abg ben;D

blog apisv2

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

mcm ni lah said...

good job i follow you

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog