Wednesday, December 1, 2010

Award: BLOG NICE..!!!


Award nie efa terima dari incik Adam Hafis. kata beliau kepada orang yg ti tag "*seriusly x kenal pun sape 3 orang tu tapi blog u all nice! =_+ " anda memang terbaek..haha... nice ye?boleh tahan laa kot..hehe  papepun,mekasih byk ye incik Adam Hafis..:)
Tapi nak dapat award ni kena jawab dulu 3 soalan seperti berikut :

Gelaran kepada pemberi AWARD :
--->> SI PERKASA..hehe sebab status dia kat fb.. :)
Ucapan untuk pemberi AWARD :
---->> mekasih daun keladi,
lain kali kalau ada lagi, bagi laa lagi ye..ehehe
Tag 3 rakan blogger :
---->> dengan ini, efa anugerahkan award ini kepada sahabat blogger yg sempoi, cune dan paling penting,BLOG AWAK VERY NICE LAH....:)

6 comments:

Adam Hafis said...

si perkasa? OMG! haha.
anyway, thanx. keep in touch ^^

sya hassan said...

wah..cik gebu dpt award lagi seyhh.. yeay2..mekacehhh ye efa.. tayam kat efa..muahxx2..hohoho

efa nur said...

adam hafis: haha..mmg perkasa kn..kn..hikhik :)

cik gebu:came2kaceh cik gebu...tayam jgk..muahxx3..hehe :D

Amy Syaquena said...

As'salam..

Tahniah ye..

peni anani said...

awwwuuuccchh.. peni dapat award.. hehehe
terima kasih daun palas lain kali peni balas.. keh3

-efa adeesshh.. nape skrg rase cm tade mood nk ber blogging.. tolong2

Anonymous said...

Kedengarannya bagus, saya suka membaca blog Anda, hanya ditambahkan ke favorit saya;).

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog