Monday, December 6, 2010

JOM Blogwalking dengan Bloglarian

pengumumam pengumuman..
siapa bilang gadis melayu tak menawan..??
ehh..xde kena mengena dengan tajuk pun..hehe
masa blogwalking, efa nampak ramai blogger join blogwalking dengan bloglarian.
ramai dah join, efa pun tak mau ketinggalan lepas baca detail tentang bloglarian nie
cara mudah untuk blogwalking..lagi cepat dan  jimat masa.
Efa suka berblogwalking
kerana dapat tambah kenalan disamping itu boleh promote blog sendiri..
if kita buat baik,akan di balas baik kan..hehe (tiba-tiba)
melalui blogwalking juga efa dapat tambah ilmu pengetahuan
sebab banyak jalan-jalan dari satu blog ke blog yg lain..
boleh kongsi ilmu dari blog kawa-kawan..
dan cara mudah untuk berblogwalking dengan bloglarian sebab kita boleh blogwalking dengan lima blog dalam satu masa..memang jimat masa. so, efa nak ajak atok, Peni, cik gebu dan kawan-kawan semua join bloglarian...nak tau lebih lanjut,meh tekan kat SINI ye.. :) 


JOM BERLARI....

5 comments:

eelobor said...

efa tak ajak pun kita....

Lelaki Ini said...

besh2!

FareedSairi said...

Assalam, tahniah, blog anda sudah masuk dalam BlogLarian. Ble cek di senarai ke 26

efa nur said...

eelobor: efa ajak kawan-kawan semua laa..hee jom laa join bloglarian..:)

lelaki ini: best kn..dh join belum?hehe :)

fareed: terima kasih ya..:)

Fariduddin El-Islam said...

salam maal hijrah.nice blog.jemput jd follower sy juga ya.tq

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog