Monday, December 6, 2010

BERSAMA BEN ASHAARI @ ALAMANDA

 geng blogger di Alamanda Putrajaya..
4 Dec 2010
Bersama en. BEN ASHAARI
dan kawan-kawan blogger yang hadir:
dan Ct Azzahrah..
bersama cikgu..:)

banyak tips dan cerita yg di kongsi..terima kasih en.Ben
dan rakan blogger yg lain..
nice to know u all...
:)

~EFA~kak AYU~kak HANIZ~Ct~Hanna~Kak LYLA~

Terima Kasih kak Hanizah..sebab belanja minum..hee :)



15 comments:

eelobor said...

seronok dapat kenal kawan2 baru, ini pun yang pertama kali bagi saya jumpa kawan blog

efa nur said...

seronok jgk dpt kenal abg2 dan kakak2 otai semua..:)
segan sikit sbb xtau ape nak cerita..tumpang gelak & dengar jela..hehe

Fariq said...

wah efa pon pegi,,
smpai ati xajak skali,,

efa nur said...

fariq,len kali kalau ada lagi,boleh laa join..seronok dapat byk tips dari BA n otai2..hehe :D

Fariq said...

tips??
mcm kat hotel tu ke??

eqbalzack said...

wahh..seronok2...
ben aada ajak tapi ada komitmen tuisyen hingga 4 pm...
apapun ada rezeki boleh jumpa...

Kalamhati said...

waah seronoknyee..=)

efa nur said...

@eqbalzack:ada rezeki lain kali boleh jumpa ya..:)

@kalamhati:hehe..seronok kuasa dua..hehe :D

srikandi mie said...

wah,..seronok nya,..lain kali boley buat gathering among blogger semalaya pulak,..hehe~;p

efa nur said...

hehe..insyaAllah akan tercapai impian tu suatu hari nanti..hehe..:)

hanna iymeera :) said...

kk efa, nice to know you. nanti kalo ada lg, kita pegi lg tau. :D

iqbalhakimi said...

terasa jeles disini.. =D

efa nur said...

hanna: okey dear..nice to know u to0oo..:)

iqbal:hehee..len kali lau ade lagi, join sekali k..hee :)

nowasheeda said...

bestnye jumpe kwn2 blogger..nanti nk join jugak ah..

niena shopping2u said...

best nye dpt jmpa idol :)

masa ni tak wujud lg blog ni hehe

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog