Monday, December 6, 2010

Sejauh mana kebenaran mesej berantai..??

(untuk lebih jelas,sila klik pada gambar)

okay,msg kat atas nie efa dapat dari rakan kelas..
bukan sorang tapi 3 orang yg hantar msg yang sama..
kat msg tu tulis kena sebarkan pada 10 orang untuk lulus dengan baik,
jadinya adakah perlu untuk efa hantar msg yg sama
 pada 30 orang? sebab 1 msg sebarkan 10 orang..hehe
untuk jimat kredit dan mendapat lebih kejayaan,
efa buat entri ni khas untuk msg berantai nie..
nak tengok,betul2 berkesan tak..hehe
harap-harap post msg nie kat sini akan lebih ramai orang yg baca..
kalau 300 orang yg baca..alhamdulillah..
makbul doa kalian..hehe

efa tabik spring laaa pada orang yg cipta msg nie..hee
sapa yg cipta nie..tau tak??hehe
sebab rasanya msg nie dah merebak dan berjangkit-jangkit..
especially untuk student UiTM laa..hehe
ada tak yg dapat msg mcm nie??dah foward kat 10 orang?hehe
sejauh mana kebenaran mesej berantai macam nie??
ada kesan buruk ke kalau kita tak sebarkan?huhu
tepuk dada tanya selera..:)

buat semua pelajar UiTM,
sabar ya tunggu result keluar 10hb nie..hehe
SEMOGA BERJAYA MENDAPAT KEPUTUSAN YG
TERBAIK
 BUAT SEMUA RAKAN-RAKAN



5 comments:

eelobor said...

mintak maaf jika kita berbezxa pendapat dalam hal ini. bagi pendapat peribadi saya, msg nie langsung tak boleh pakai. doa jer lah setiap kali lepas solat. tak payah nak forward2 pun

efa nur said...

betul juga tu..tapi selalu sgt dpt e-mail dan msg2 yg berupa doa..lepastu siap ada pesan kalau tak sebarkan, akan dapat kecelakaan laa..macam2..huhu
siapa laa yg cetuskan idea mcm nie kn..huhu
terima kasih ya..:)

::cikjuju::◕‿◕ said...

huhu...sape la cipta msg berantai neh...ish...

anyway..tetibe bedebar nak tggu 10hb huhu....

efa nur said...

hehe..cik juju pun tggu result ye..Gud Luck ya..:)

berdebar jgk nie..hee :D

nowasheeda said...

rasanya kalau yg mcm nie jek takpe kot..sebab kite juz mendoakan yg terbaik..yg tak best tu kalau ada yg tulis 'kalau tak sebarkan maka nanti kena itu dan ini'..yg ini juz nice..

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog