Tuesday, December 14, 2010

0oowhh..owhhh...


andai dapat ku undurkan putaran dunia,
ingin ku ubah semula kata-kata dan tingkah laku ku,
agar segalanya menjadi sempurna..
tapi ku sedar, semua itu tidak akan berlaku,
walau apa pun yg terjadi, aku tetap aku,
eehh..apa yg aku mengarut nie...
maaf, walau apa pun yg terjadi, berjalan  lah tanpa henti..
okay, mood malam nie nak berjalan di blog rakan-rakan..hehe



N0TA HATi : terima kasih kepada semua yg dah vote blog efa untuk Blog Baru Pilihan, dan kepada yg belum undi, j0m undi Blog Efa Nur untuk BBPM  Pilihan 1-NO.8 kat link sini ye...mekaSssiihh..!! :)

6 comments:

Lelaki Ini said...

wah
chaiyok2!

eelobor said...

layan jiwang la pulak....

efa nur said...

lelaki ini: hehe..mekasSssiih..:)

eelobor:sekali sekala jiwang xpelaa kn..hehee :D

Amy Syaquena said...

As'salam..

amboi layan jiwang la pulak ye..

Amy Syaquena said...

As'salam...

singgah sini lagi di petang khamis...tuan rumah sihat ke sunyi je...

Nur Ardilla Najwa said...

salam...jemput join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

TERIMA KASIH :)

 
KakiBlog